*hoppar upp och ner och klappar händerna*

*hoppar upp och ner och klappar händerna*

underbart det är när man upptäcker att man har ett par avsnitt av favvo-tv serierna på datorn som man ännu inte har sett! Så nu ska jag göra smala hamburgare och spana på Gilmore Girls, OC och Desperate Housewives. Och så Project Runway där emellan självklart.

Imorrn ska jag masa mig till jobbet. Det känns fortfarande som att jag har något virus i mig som kan bestämma sig för att risa till mig närsomhelst, men jag orkar inte sitta hemma och vänta på det. Huvudvärken är nästan borta nu, så håll tummarna för att jag är kry imorrn. Visst är det skönt att sova länge men det är boooring att gå hemma hela dagarna. Speciellt med konstant huvudvärk.

Update
Sheit! Hamburgarna är sluuut! Undra om man kan äta gräddglass till middag när man är viktväktare.. *hmm*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Femton bilder från förra veckan

Före jul var jag ju rätt duktig med att göra rediga veckosammanfattningar, inspirerad av Elin Kero. Vad jag dock insåg efter ett tag var att

Nyårsafton

Jag kände lite i år att jag gjorde nyår på julafton. Du vet, helkvällen som slutade (för vissa) runt fyra på morgonen, innehöll fem flaskor

Josefin Dahlberg

Stockholmssväng i Coronatider

Tjoflöjt! Efter att jag var i Göteborg förra veckan så åkte jag en sväng till Stockholm. Tänkte att jag skulle ju ändå via hufvudstaden när

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!