*hoppar upp och ner och klappar händerna*

*hoppar upp och ner och klappar händerna*

underbart det är när man upptäcker att man har ett par avsnitt av favvo-tv serierna på datorn som man ännu inte har sett! Så nu ska jag göra smala hamburgare och spana på Gilmore Girls, OC och Desperate Housewives. Och så Project Runway där emellan självklart.

Imorrn ska jag masa mig till jobbet. Det känns fortfarande som att jag har något virus i mig som kan bestämma sig för att risa till mig närsomhelst, men jag orkar inte sitta hemma och vänta på det. Huvudvärken är nästan borta nu, så håll tummarna för att jag är kry imorrn. Visst är det skönt att sova länge men det är boooring att gå hemma hela dagarna. Speciellt med konstant huvudvärk.

Update
Sheit! Hamburgarna är sluuut! Undra om man kan äta gräddglass till middag när man är viktväktare.. *hmm*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig

If you can’t beat them, join them

”Jag bestämde redan innan du kom att vi ska klippa lugg idag. Och färga lite rött igen.” Det var Sofias raka besked idag när jag