How do you plea?

How do you plea?

”Lista fem saker som du gjort, varav en är en lögn, och så ska läsarna försöka lista ut vilken av dem det är!”

Den här roliga utmaningen har dykt upp på en massa, olika, ställen. Jag vill ju väldigt gärna vara rolig jag med och anta utmaningen, men problemet är ju det att allt galet/roligt/pinsamt har jag ju redan skrivit om på bloggen. Så det här blir helt enkelt ett test på hur noga ni faktiskt läser min blogg! *muahahaha* Att använda sökfunktionen är fusk! Men rätt smart om man tänker efter.

1. Jag har bokstavligen sprungit in i Mr Big i New York.

2. Jag har storlipat i tv – på bästa sändningstid inför drygt 1 miljon tittare.

3. Jag har dansat på bordet på en krog i hemstaden och blivit knockad av ljuskronan.

4. Jag har flashat en vakt för att komma in på en nattklubb.

5. Jag har hånglat med åtta personer på en och samma kväll.

Give it your best shot! 😉

15 svar

  1. Nu ska vi se..hmm…det var inte lätt. Ettan har jag ingen aning om så det kan vara lögn, tvåan är jag 100% säker på, du har lipat på bästa sändningstid, trean är en sån där sak som vem som helst kunde gjort en glad festnatt, likaså nummer fem. Det är fyran som är en lögn eller ettan eller…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

92. Få Linked In att sälja åt dig med Tina Lindahl

Tina Lindahl är kundservicechefen som, när hon flyttade från en blomstrande karriär i Stockholmhem till Örebro, inte kunde få tag i ett jobb. Hennes lösning blev Linked In, en satsning som gjorde henne till egenföretagare med titeln Business …

Att vara lite som en humla

Jag älskar klyschor. Eller så här – jag älskar när saker och ting faktiskt har en tanke. En betydelse. När det kommer till mina tatueringar

En natt på djurakuten

Jag vaknar runt 02 av att Leia ligger bredvid mig och flåsar högt och snabbt. Inte ett ”jag är varm”-flås utan ett oroligt, stressat flås.