Hungri, hungri, hungri!

Hungri, hungri, hungri!

24/34 fick jag på testprovet på informationsmötet om Högskoleprovet. Not too shabby, eller vad säger ni? Jag har aldrig gjort det förut och stressen var definitivt en faktor, även bara under det här ”testprovet”. Matten och DTK:n (diagram, tabeller, blablabla) gick åt pipan, jag gissade mig i stort sett hela vägen igenom de två delarna. Det är trots allt 7 år sedan jag gick ut gymnasiet och sedan dess har mitt matematikanvändning var begränsad till plus, minus, gånger och delat. Och då många gånger med hjälp av en miniräknare. Jag är faktiskt rätt nöjd, men jag får nog gräva fram nån gammal mattebok och dra en liten snabbgenomgång av x, y och procenterna.

Nu ska jag laga en riktig gourmetmåltid i form av hemgjorda hamburgare på toast och en massa lök på. Mums! Till det ska avnjuta de senaste avsnitten av Gilmore Girls och Desperate Housewives.

Later!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Helgen då sommaren kom

Hej måndag! Hej juni! I helgen kom verkligen sommaren till Eldsmark! Över 20 grader (upp mot 25!) och strålande sol och jag som inte gillar

Bland myggen i Dalarnas skogar

Där i början av juni tog jag bilen och åkte iväg på äventyr. Målet var Dalarnas djupaste skogar i närheten av Rättvik. Där skulle jag

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i