060126.jpg

Jag fick min Fendi Spy idag. Behöver det sägas att jag är upp över öronen in LOVE!

Ikväll har jag och Moppet haft en liten spontan dricka-vin-och-prata-djupa-saker kväll. Just nu dricker vi martini och bereder oss på en kväll med Sandybell, ni vet hon från 80-talet. Underbart! Killen på Videomix trodde vi var galna när vi stod och vägde mellan Sandybell och porr. Men tydligen så slutade de med porr för typ 5 år sedan så vi hade inte så mkt val. Sandybell it is.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julafton med Leia

Have yourself a merry little Christmas

GOD JUL! Jag hoppas att du haft en fin julafton med familj och vänner (eller på något annat sätt, så länge du är nöjd!), själv

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i