Träningen. En av de saker som jag ser mest fram emot just nu. Jag älskar hur beroendeframkallande det har blivit och jag älskar den samhörighet man på något vis får med vänner som tränar. Man peppar och hejar på, man byter tips och man tränar ihop. Utan Carin (min brandis-PT, min hamn i stormen), Erica och Sara hade jag nog inte alls tränat lika mycket och bra som jag gör nu.

Dead lift!

Det blir en del gruppträningspass men på sistone har det blivit mycket mer funktionell träning, crosstraining och styrketräning. Och jag har äntligen bemästrat den jävulusiska tekniken för marklyft! Det är något så härligt med att kunna lyfta riktigt tungt! Jag har inte gjort det så många gånger ännu men är ”redan” uppe i 70 kilo! Jag tycker det är ganska bra. Men målet är ju så klart tresiffrigt.

Om du vill läsa mer om marklyftsteknik så har Sofia på Upp och Hoppa en finfin skola på sin blogg!

Tabata

Jag har också funnit den underbara tjusningen i att skapa sina egna cirkel/tabatapass. Att kunna utgå ifrån vad man är bra på alternativt behöver stärka upp sig på. Dock är jag fortfarande lite rookie på det så passet jag satte ihop för idag visade sig vara lite av en axeldödare. Jag körde tre sets men kastade runt vissa övningar för att inte axlarna skulle brinna upp. Whatever works!

Marklyft

#TrainLikeAGirl

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Guldtuben 2018 + vlogg!

I lördags var jag Felicia Bergströms (tack gullet!) gäst på Guldtuben som gick av stapeln på Annexet. Det var ett riktigt välordnat kalas och jag kände

5 kommande Instagramfunktioner 2019

Det händer mycket i vår favoritapp – Instagram! Under året kommer en speciell kontoprofil för dig som är influencer, du kommer kunna skapa egna filter

Hejhej ett halvår senare

Hallå! *knackknack* Är den här på? Är den nån där ute? Det är jag. Bloggaren som inte bloggat på ett halvår. Som haft sån jäkla