Oh my lord va sugen jag blir på New York när jag läser Emmas blogg. Snart är det min tur! Jag blev lite sugen på en SatC tour när jag läser här, men jag vet inte, är det inte lite FÖR mycket? Känns råfånigt, men what the heck, aldrig nån som anklagat mig för att INTE vara fånig! Och jag får ju faktiskt en cupcake!

Jag känner att det kommer bli mycket NYC bloggande de närmaste månaderna. Spännande!! Det pirrar i hela kroppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Snöskovandring upp på Skuleberget

Mitt ord för 2022 är ”utmana”. Och med två månader av året under bältet måste jag ändå säga att jag lever upp till ordet rätt

Om att känna sig lite speciell

Reklamsamarbete med Foto: Jonas Forsberg   Som tjockis har jag ofta i mitt liv känt mig exkluderad. Och gör det fortfarande – speciellt när det