Oh my lord va sugen jag blir på New York när jag läser Emmas blogg. Snart är det min tur! Jag blev lite sugen på en SatC tour när jag läser här, men jag vet inte, är det inte lite FÖR mycket? Känns råfånigt, men what the heck, aldrig nån som anklagat mig för att INTE vara fånig! Och jag får ju faktiskt en cupcake!

Jag känner att det kommer bli mycket NYC bloggande de närmaste månaderna. Spännande!! Det pirrar i hela kroppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En lanseringsvecka

Kolla, här är de! Ungefär hälften av de magiska människor som signade upp sig för Social Brand Lab förra veckan. Sedan fick jag skrivkramp och

Vlog: Fjällvandring i Tänndalen

För sisådär en månad sedan var jag, mamma och Roger och hälsade på Sara i fjällen, närmare bestämt Tänndalen! Jag visade ju dig bilder då

Tillskott i hönshuset!

I samma veva som tuppen togs bort blev två av hönorna  – Mumin och Doris – ”sura”. Det innebär helt enkelt att de lägger sig