I två dagar har jag inte gått utanför dörren. Feber och huvudvärk och hosta och skräp har varit mina sällskap. Och katten då så klart. Hon som just nu ligger i en kartong från ASOS och bökar runt och somnar i de mest underliga ställningar. Om man ändå var så bekväm med livet.

Och så tittar jag på Idol. Och ser min gamla kollega Sanne dyka upp. Henne håller vi tummarna för, hennes röst är helt fabulous. Och så tänker jag på allas drömmar som kommer ett steg längre eller krossas där. Och så tänker jag på mina egna drömmar. Och vilka enorma kliv jag tar framåt och undrar varför jag tvivlar och samtidigt är det klart att jag är rädd, annars är det ju inte på riktigt.

Typ så. Det är lustigt hur hjärnan rusar när man inte träffar folk på två dagar. Dags att sova och hoppas på bot och bättring i morgon.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första halvan av juni

Hej bloggen och glad måndag! Efter galna 30-35 grader förra veckan vräker nu regnet ner utanför fönstret. Jag har precis satt ner det sista av

107. Om sårbarhet och integritet med Hannah Östebo

Hannah Östebo – eller Hannah Oliero som hon kallar sig på Instagram – har kommit långt sedan hon var med i Biggest Loser 2013. Vad som började som en jakt på idealvikten blev istället en vinglig väg, kantad av ätstörningar och självhat, men ändå början…

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

72. Elin Häggberg/Teknifik

Varmt välkommen till en helt ny säsong av We Are Influencers där vi för första gången sätter strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror….