I löööv Skype!

I löööv Skype!

Nu börjar jag verkligen upptäcka fördelarna med Skype! Med inbyggd mikrofon och högtalare i laptopen kan jag vandra omkring i lägenheten och prata i telefon med min bror och syster i Övik – samtidigt! Och gratis! Eftersom det gick sådääär på matematikdelarna inför högskoleprovet härom dagen, så fick mina syskon, vars mattekunskaper är något fräschare, assistera min tröga hjärna i att försöka förstå procent. X & Y ger jag upp, de får stå för gissningsbiten av provet. Så vi gick igenom halva förra högskoleprovet via skype, och trots att det tog lite längre tid än vad det får ta, så förstod jag nog iaf 90% av talen. Progress!

Vid nästa flytt så skippar jag nog det fasta telefonabbonemanget helt och håller mig till Skype istället. Billigare och smidigt som attans! 🙂

2 svar

  1. Jag har ingen hemtelefon! Har använt Skype OUT en hel del för att ringa inrikes och utrikes telefoner. Det funkar för det mesta bra, men ibland är ljudkvaliteten dålig! Som att simma i ett akvarie o prata 🙂 Superbilligt att ringa till en kinesisk mobiltelefon och superdyrt ringa till en svensk dito känns lite konstigt. Rekommenderar dock – skaffa gärna en bra hörlursmic eller riktig lur till datorn.

    Lycka till på högskoleprovet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej Lofsdalen!

Hej bloggen! Jag är i Lofsdalen och njuter av den bästa årstiden – vårvintern! I lördags kväll, efter att jag firat Jennys födelsedag med kallbad,

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!