Jag vet att jag varit grinig och inte alls på humör för omvärlden de senaste dagarna, men idag fick jag mina jättefina Gucci-brillor och genast så blev livet lite ljusare! Och så kom Penny och hälsade på, vi drack lite vin, åt gourmetmat (faktiskt!) från ICA's chark och tittade på ”Medium”. Patricia Arquette ser ju faktiskt ut som en normal kvinna, ingen stickfigure. Yey för Patricia! Och Yey för Penny! Nu är Lindisen glad igen. Och ganska snygg. Titta »

Märks det att jag druckit ett par glas vin? Livet är härligt med alkohol i venerna! 😉

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kvaved soluppgång

Första veckan av 2019

Nämen hej 2019! Kul att se dig! Det är lördag kväll och jag sitter här i min något fula – men ruskigt sköna – skinnsoffa

99. Om att våga förhandla med Fanny Lindkvist

Fanny Lindkvist driver Less Carbs, där hon bjuder på recept och inspirerar sina följare till att leva hälsosamt och giftfritt. I år vann hon dessutom Folkets Val i Matbloggspriset. Men hon är också otroligt skicklig på att förhandla och hennes orubblig…

Linda Hörnfeldt

Det här med att komma ihåg att sälja

Att sälja blir lätt något fult. Något som associeras med dryga telefonförsäljare eller handelskillar med backslick som bara vill komma till avslut för att få

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!