Jag vet att jag varit grinig och inte alls på humör för omvärlden de senaste dagarna, men idag fick jag mina jättefina Gucci-brillor och genast så blev livet lite ljusare! Och så kom Penny och hälsade på, vi drack lite vin, åt gourmetmat (faktiskt!) från ICA's chark och tittade på ”Medium”. Patricia Arquette ser ju faktiskt ut som en normal kvinna, ingen stickfigure. Yey för Patricia! Och Yey för Penny! Nu är Lindisen glad igen. Och ganska snygg. Titta »

Märks det att jag druckit ett par glas vin? Livet är härligt med alkohol i venerna! 😉

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sofia, Linda & Fia

Fem dagar i Stockholm

Efter fem dagar i Stockholm höll jag på att kvävas så jag åkte hem en dag tidigare och nu sitter jag här och ute går

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

FEM SÄTT ATT ANVÄNDA HÖJDPUNKTER I INSTAGRAM STORIES

5 sätt att använda featured instagram stories

Har du sett de där runda ikonerna överst på folks Instagramprofiler? Där det står höjdpunkter? För sisådär ett år sedan dök möjligheten upp att ”nåla

VLOGG: Jag har ADHD

För ett par veckor sedan berättade jag att jag nyligen fått en adhd-diagnos. I dagens vlogg får du följa med till Stockholm när jag gjorde