Intervju i P5 Stockholm om ”Yrke: Influencer”

Vilken kväll det var igår! En maxad releasefest med alla underbara människor, en massa boksignerande och mitt i alltihop en intervju med P5! De mailade mig och ville att jag skulle komma till radiohuset klockan sex igår kväll men då var jag ju mitt uppe i kalaset så istället ringde jag in via telefon och ni kan höra intervjun här! Jag tycker den blev rätt bra!

Bilder från releasefesten kommer i helgen, stay tuned! 🙂

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 42 | ”Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas ”ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli