Intervju i P5 Stockholm om “Yrke: Influencer”

Vilken kväll det var igår! En maxad releasefest med alla underbara människor, en massa boksignerande och mitt i alltihop en intervju med P5! De mailade mig och ville att jag skulle komma till radiohuset klockan sex igår kväll men då var jag ju mitt uppe i kalaset så istället ringde jag in via telefon och ni kan höra intervjun här! Jag tycker den blev rätt bra!

Bilder från releasefesten kommer i helgen, stay tuned! 🙂

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lilla boken ute i världen

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Alltså kan vi bara take a moment här. Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag

Första kycklingen är här!!

Förlåt för hemsk bildkvalitet men jag kan inte hålla mig. Första kycklingen är här!!! Den kläcktes igår kväll och det är pickhål på åtminstone tre