I should have known better

I should have known better

Helt allvarligt. Det borde jag. Vetat bättre alltså. Han säger ”det är dags att du börjar ta mig för givet” och sedan dagen efter kapar han mig ur sitt liv för att jag bryr mig om honom. Nä, enligt honom så lägger jag mig i och säger åt honom hur han ska leva sitt liv. Omtanke är inte uppskattat, omtanke är tydligen tvång och att lägga näsan i vatten den inte hör hemma.

Jag orkar inte. Orkar inte hänga på en skör tråd som kan gå av av en liten, svag vindpust. Det är så lätt för honom. Känslor existerar inte, lika lite som kärlek. Jag trodde vänskap var äkta, men det var inte värt mycket det heller. Jag är verkligen inte värd ett skit för honom. På nått jävla sätt.

So I guess that's it. Man kan visst dumpa vänner. Och jag blev precis fetdumpad.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var

Vitsippans dag

Vitsippans dag

För sisådär två veckor sedan var jag och familjen till Brynge Kulturområde i Sidensjö. Där skulle man nämligen fira Vitsippans Dag med en massa lokala

Söndagsskogspromenad

Hallå vänner och god söndag på er! På söndagar går jag och Leia i skogen. Det är en tradition som väldigt sällan tummas på så