Ny säsong av ”Vad fan håller jag på med?!”

Ny säsong av ”Vad fan håller jag på med?!”

Vad fan håller jag på med?!

Glad måndag vänner!

Hur mår ni? Jag är taggad över att gräva ner mig i kursproduktion i veckan och sedan åker jag till Jönköping på torsdag för att föreläsa. Och sedan vet ni, då blir det fjälläventyr – jag och familjen åker nämligen till Tänndalen med Sara! Mycket pepp på den här veckan.

Den här hösten har rivstartat så snabbt att jag inte ens hunnit berätta för er att jag och Alex är igång med vår podd igen! Tre avsnitt har hittills kommit ut av höstens säsong av ”Vad fan håller jag på med?!” och det är en riktig raketstart!

Vi har pratat om hur viktigt det är att reflektera (det är i lugnet man växer), vad vi vill göra i höst och nya affärsmodeller. Jag hoppas du hänger med!

Lyssna på alla avsnitt av ”Vad fan håller jag på med?!” här!

Lyssnar du på podden? Är det något du skulle vilja höra mer om?

6 svar

  1. självklart med! tycker det är så kul att höra er snacka strategier, planer, det blir mycket matnyttigt i det personliga. hoppas det gav sig med nackspärren btw.
    ser också fram emot nya säsongen av We are Influencers, lät spännande med nytt koncept! hoppas det känns kul att jobba med också, det viktigaste är förstås att man trivs själv, då brukar det bli grymt i slutändan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skottland!!

Just nu är jag helt bisarrt pepp för jag och min familj har precis bokat en resa i sommar till ett av mina drömresmål –

Lash lift och hennabryn: hur gick det?

För ungefär två månader sedan, efter lanseringen av Social Brand Lab, så var jag ju hos min nya frisör Mari och fick en helmakeover av

Midsommarvlog 2019

Vlog: Midsommar på Ulvön

Här kommer även min vlog från midsommarhelgen, hoppas du tycker om den! Glöm inte att gå in och prenumerera på min YouTube-kanal om du inte

Riksdagen

Jobbiga listan

Vad ville du bli när du var barn? Flygvärdinna eller sångerska. Som alla andra barn med andra ord. Mimade framför spegeln med hårborsten och nailade