Ny säsong av ”Vad fan håller jag på med?!”

Ny säsong av ”Vad fan håller jag på med?!”

Vad fan håller jag på med?!

Glad måndag vänner!

Hur mår ni? Jag är taggad över att gräva ner mig i kursproduktion i veckan och sedan åker jag till Jönköping på torsdag för att föreläsa. Och sedan vet ni, då blir det fjälläventyr – jag och familjen åker nämligen till Tänndalen med Sara! Mycket pepp på den här veckan.

Den här hösten har rivstartat så snabbt att jag inte ens hunnit berätta för er att jag och Alex är igång med vår podd igen! Tre avsnitt har hittills kommit ut av höstens säsong av ”Vad fan håller jag på med?!” och det är en riktig raketstart!

Vi har pratat om hur viktigt det är att reflektera (det är i lugnet man växer), vad vi vill göra i höst och nya affärsmodeller. Jag hoppas du hänger med!

Lyssna på alla avsnitt av ”Vad fan håller jag på med?!” här!

Lyssnar du på podden? Är det något du skulle vilja höra mer om?

6 svar

  1. självklart med! tycker det är så kul att höra er snacka strategier, planer, det blir mycket matnyttigt i det personliga. hoppas det gav sig med nackspärren btw.
    ser också fram emot nya säsongen av We are Influencers, lät spännande med nytt koncept! hoppas det känns kul att jobba med också, det viktigaste är förstås att man trivs själv, då brukar det bli grymt i slutändan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Midsommarpepp!

Glad midsommar! När du läser detta har jag redan checkat ut för helgen och åkt ner till Skuleskogen för att fira midsommar i Friluftsbyn tillsammans

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.