Ibland måste man faktiskt kliva upp före tolv

Ibland måste man faktiskt kliva upp före tolv

Imorse var jag uppe tidigt, med mina mått mätta, det vill säga före tolv. Tanken var att jag skulle släpa mig upp vid nio. Den tanken var god. Klockan tio tyckte Puzzi att jag hade snoozat nog och började naffsa smått i mina händer så då var det bara att snällt kliva upp och ge föda till de små liven.

Mötet på arbetsförmedlingen gick bra, min handläggare (vi får se hur länge hon blir det, man har en tendens att bli runtskickad där) var jättetrevlig. Hon hade dock en väldigt irriterande, gråtonad utväxt på sitt blanka, röda Loréal-hår. Because she's worth it. Anyway.. vi kom inte fram till så mycket eftersom Peter hade rört ihop några saker i sitt söta huvud så vi får ta det när jag kommer hem från NYC. Det ser lovande ut dock.

Nu sitter jag hemma hos pappsen och bloggar, jag ska ta med honom på en utflykt till Sjöbo Vårdcentral och införskaffa mitt senaste sjukintyg. Sedan ska vi handla lite käk och göra Knalleland en sväng. Vi är båda flat broke så det blir inga utsvävningar.

Dagens outfit kommer senare, den sitter inspärrad i en kamera hemma på Parkstan.

Solen skiner. Seglarskorna är på premiärtur. Det är en bra dag idag iaf. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En midsommaroutfit

Klänning från Ellos (annonslänk), skor från Docksta Sko. Krans från diket. 🥰 Älskar den här klänningen som jag hade på midsommar. Den har långa ärmar

Långa, korta februari

Hej och välkommen till en ny månadsrecap! Den här gången är det februari jag har att bjuda på och allt det som hör därtill. Februari

67. Ida Warg

Ida Warg är en sprudlande multitasker! Hon driver en livsstilsblogg med fokus på hälsa, hon har en YouTube-kanal med 160.000 prenumeranter, hon instagrammar, och har dessutom podcasten Den Friska Wargen tillsammans med Viktor Frisk.Och …