Internet Discovery Day, eventmarathon och Thanksgiving – Min vecka

bb_idd

Tjolahopp! Idag är det måndag och efter en vecka av total skriv- och kreatörskramp så försöker jag kicka igång den här veckan med bra energi och ett göttigt veckoschema! Samt – känner ni snön i luften? Snart kommer den!

Nu när filmfestivalen är över så är det fullt fokus på egna projekt med Better Bloggers i spetsen – SÅ pepp på detta! Lite så här är det tänkt att min vecka ska se ut dårå:

Måndag » Jag inleder min måndag med att podda med Made By Mary. Jag ska åka hem till henne och även få träffa hennes nya lilla valp så vi får se hur mycket kvalitativt poddande det blir, valpar har en tendens att trumfa allt när det kommer till mitt intressefokus. På eftermiddagen åker jag söder om söder för att coacha bästa Emma Sundh och hennes Bonjourtöser, så spännande! Eventuellt dyker också SVT upp…

Tisdag » På tisdag ska jag ställa ut med Better Bloggers på Internet Discovery Day, en schnajdig liten sak där startups får var sin brun pappersremsa som ”monter” som man får rita på och sedan står man där och pitchar och pratar med fölk som är intresserade av ens företag hela dagen. Kom förbi vettja! Så här såg det ut förra året. 

Onsdag » På onsdag ska jag allra troligast (hoppas jag) ha en jobba-hemma-dag. Då ska jag spela skön musik (gärna gammal smooth jazz), dricker baljor med te och förbereda en kampanj som går live nästa vecka i samband med #bbmeet med Konsumentverket. Mjum!

Torsdag » På torsdag MÅSTE jag städa på förmiddagen. Sedan har jag en Skype-coaching-session och så ska jag försöka klämma in tre event på ungefär lika många timmar. Varför är det alltid så att allt händer samma dag? Denna torsdag ska Travellink ha bloggevent, kära Josefin ska ha ett shoppingevent för sin nya smyckeskollektion och så är det dags för tredje Swedish Startup Hall of Fame. Denna afton blir ett pussel!

Fredag » På fredag ska jag på Kristina från Duvemåla!! Äntligen! Jag såg den tre gånger när den gick på 90-talet och nu är det äntligen dags igen. Mamma kommer hit så vi ska gå ihop, det ska bli så mys! Det är också pitchdag för STING's accelerator den här dagen men jag har inte gått vidare än så jag vågar typ inte boka in det… arghh!! Imorgon får jag förhoppningsvis besked.

Lördag » Thanksgiving-middag med vännerna! Fortfarande galet ostrukturerat plus att jag är helt värdelös på det här med mat men ÅH vad jag ser fram emot att ha alla mina vänner runt ett bord och få berätta för dem hur mycket jag tycker om dem. Extra enormt plus att både mamma och min lillasyster kommer vara här. Tokpepp på detta.

Söndag » Jag tänker choklad, soffa och TV?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

OOTD: Hötorget

Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling Glad fredag kära vänner! Det

Kvaved

En sådan där vecka.

Vilken pissig vecka. Sådär, nu har jag satt ribban för det här inlägget. Senaste blogginlägget jag skrev var förra onsdagen. Sist jag postade på instagram

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har