Intervju med Pingvin på Swedish StartupSpace!

Pingvin PR på SwedishStartupSpace!

James från SwedishStartupSpace har gjort en intervju med mig om Pingvin PR som idag ligger uppe på deras sajt. Där pratar jag om varför jag startade Pingvin, vad jag vill med företaget och vad jag brinner för. Älskar också att han kallar det för en ”Boutique PR Firm”! Spana in den här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

    1. Tack!! 🙂 Jag har pratat med Nicole, de håller tydligen på att producera en ny hemsida just nu och har inte råd med mina tjänster. Men hon skulle fundera på det när hon blir rik! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa: