Intervju med Pingvin på Swedish StartupSpace!

Intervju med Pingvin på Swedish StartupSpace!

Pingvin PR på SwedishStartupSpace!

James från SwedishStartupSpace har gjort en intervju med mig om Pingvin PR som idag ligger uppe på deras sajt. Där pratar jag om varför jag startade Pingvin, vad jag vill med företaget och vad jag brinner för. Älskar också att han kallar det för en ”Boutique PR Firm”! Spana in den här!

4 svar

    1. Tack!! 🙂 Jag har pratat med Nicole, de håller tydligen på att producera en ny hemsida just nu och har inte råd med mina tjänster. Men hon skulle fundera på det när hon blir rik! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

70. Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand/Ångestpodden

Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand utgör tillsammans Ångestpodden och företaget Inget Filter. De har hundratusentals lyssnare varje månad och pratar om just – ångest. Något som innebär att väldigt många känner igen sig i vad de pratar om. Vi pratar …

Vad ska man tro på?

Innan sommaren var jag på begravning. Det var min mammas farbror som gått bort efter en längre tids sjukdom så dödsfallet var inte oväntat. Jag

Gaga och en sväng till Stockholm

Du kanske minns för sisådär två veckor sedan, då hela Sverige ”njöt” av värmeböljan som hade slagit till överallt i hela landet förutom i Västernorrland