Invänta det oundvikliga

Invänta det oundvikliga

Tänk dig att bara sitta där och vänta på att hon ska komma, att Rita ska komma och spola bort hela din verklighet. Jag har aldrig varit så glad att bo i Sverige som det senaste året när Moder Natur verkat ha haft väldigt allvarliga hormonsvallningar. Klimakteriet?

Skämt åsido. Jag håller tummarna för er jänkare.

2 svar

  1. Pratade på MSN i morse med min polare Jeff som bor strax norr om Huston. Han skulle ut o såga ner träden på tomten i morgon för att slippa att dom faller över hans kåk. Bunkrat med vatten o mat, och säger det är svårt att evakuera när det är trafikstockning på vägarna han har halv tank på bilen och soppan är slut på alla mackarna. Global uppvärmning är nog inget skämt vi kan blunda för länge till. Vårt egen dramaqueen Gudrun var nog blek i jämförelse…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

Ett kärleksbrev till mina kollegor

Hallå kompis! Hoppas du har haft en fin start på veckan! Själv sitter jag på tåget upp till Övik, vi har precis passerat Höga Kusten-bron