Jag älskar er!

Jag älskar er!

Jag vill bara säga TACK till alla ni mina underbara vänner (ni vet vilka ni är!!) och speciellt till min helt spektakulära familj för att ni har ställt upp på mig i den här jobbiga tiden! Och ni härliga bloggbrudar som jag aldrig träffat men era ord har värmt i ensamheten.

Tack också till er som ställt upp på C, ni betyder otroligt mycket. När jag inte kan/får finnas där så vet jag att han har vänner och en underbar familj att luta sig mot. Det är skönt att veta.

Tack till er alla. Mycket kärlek från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att ta semester som egenföretagare

I år hade jag sagt till mig själv, det här är året du tar semester på riktigt. Sätter autosvar på mailen och checkar ut –

Första veckan i februari

Äntligen är det slut på årets tristaste månad! Eller är januari lite som måndag? På ett sätt blääää men på ett sätt lite nystart och

79. Om att tjäna pengar på sin passion med Angeliqa Mejstedt

Varmt välkommen till en specialsäsong av We Are Influencers! Nu sätter vi strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror.Angeliqa Mejstedt…