Jag är en gnällig granne

Jag är en gnällig granne

Vi har fått trailor-trash grannar. De flyttade in för några dagar sedan och bestämde sig igår för att ha kombinerad nyårs-inflyttningsfest. Och lyckades krasha ett fönster i trappuppgången på kuppen. De delade också med sig av champagnen, flaskan var dock tom och kall där den låg ute på gården imorse. Jag hoppades också på att det låg en present i påsen som låg bredvid flaskan, men icke. Jag fick nöja mig med några cigarettfimpar.

Är det ett tecken på att man börjar bli gammal och grinig när man gnäller på grannarna? Jag skulle ju bli mindre gnällig i år.

”Walk the line” var underbar förresten. Vi får se om jag orkar skriva en recension sen, kanske om någon vill läsa.

Jag är inte duktig på att blogga roligt, speciellt inte ”dagen efter”.

2 svar

  1. Ett litet tecken på att man blir äldre är det nog ;-). Våra grannar övanför oss har helvilda ungar. De har kastat ner en massa saker på vår balkong och föräldrarna har inte ens kommit och frågat efter dem! Det är trots allt sagoböcker och halsband och sånt!

    Jag såg igår att vår gård också drabbats av nyårsfirandet, men sen kom det mer snö, så nu är det bara vitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi