Jag är våldsam när jag sover

Jag är våldsam när jag sover

Jag sitter på golvet i en bilhall på fordonsprogrammet i en gymnasieskola. Samma personer har varit kvar i otaliga år och jag fäller en kommentar i stil med ”Vissa tar då aldrig sig härifrån!”. En av eleverna som ser rätt stor och farlig ut och uppenbarligen inte uppskattade min kommentar, kommer emot mig med en enorm tång, minst en och en halv meter stor. Jag bara vet att han ska nypa mig i örat med den och förstöra mina fina örhängen. Så jag tar i allt vad jag har och drämmer till honom.

Plötsligt så gastar C bredvid mig; ”AAJ!”. Oops. Det var en dröm och jag har precis pucklat på C bredvid mig i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Eld och mörker och jättemycket dimma

Det är söndag och Sara och Katta har precis rullat nedför grusvägen från Kvaved och siktat söderut till sina respektive resmål. Jag har haft en

86. Sökmotoroptimering och styrkan i bloggen med Jennifer Sandström

I det här avsnittet tar jag ett snack med SEO-drottningen Jennifer Sandström. Vi pratar om bloggen och vad som krävs för att den ska bli framgångsrik. Jennifer berättar också vad du ska tänka på när du vill sökmotoroptimera din blogg, hur viktigt det ä…

När man inte är överens med boken

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Så här såg det ut när jag och Elin plåtade omslag för några veckor sedan.