Jag börjar förstå varför de kallar det jobba

Jag börjar förstå varför de kallar det jobba

Att träna efter jobbet idag var nog lite väl ambitiöst tänkt. Mina ben känns som spaghetti och mina fötter känns.. well, desto mer. Så kvällen får istället spenderas på säker, oskuttig mark i hemmet, där det ska dammsugas, vikas tvätt, diskas och allmänt piffas till. Och så blir det Related, Top Model England och Fotbollsfruar medan jag fejjar. När fejjandet är avklarat väntar vattenmelon och biggaråer. Jag ska nog överleva den här dagen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sommarbucketlist

Sommaren peakar tydligen just nu (ska 18 grader vara peaken, really?!) och jag känner att det är hög tid att knåpa ihop en bucketlist över

Luna

Tillskott till familjen!

Jag är så nervös! Så pepp och laddad och nervös! För imorgon åker jag ner till Stockholm för att hämta hem vår alldeles nya familjemedlem

I sommar vill jag drömma

Och herregud vilken ångest jag har haft. Sedan midsommar ungefär har jag varit en fot inne, en fot utanför. Petat i allt möjligt men inte fått

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur