Jag börjar förstå varför de kallar det jobba

Jag börjar förstå varför de kallar det jobba

Att träna efter jobbet idag var nog lite väl ambitiöst tänkt. Mina ben känns som spaghetti och mina fötter känns.. well, desto mer. Så kvällen får istället spenderas på säker, oskuttig mark i hemmet, där det ska dammsugas, vikas tvätt, diskas och allmänt piffas till. Och så blir det Related, Top Model England och Fotbollsfruar medan jag fejjar. När fejjandet är avklarat väntar vattenmelon och biggaråer. Jag ska nog överleva den här dagen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

Sorg i kycklingboet

Jag brukar ju ofta säga att glädje och sorg kan samexistera. Att man kan känna båda två samtidigt, inte sällan i samma stund. Mina första

Göteborgstips! Herbarium i Palmhuset

När jag var i Göteborg förra veckan passade jag på att slinka in till Trädgårdsföreningen och Palmhuset! Kan du förstå att jag, som ändå bodde

Tälta vid Anderssjön

En tältnatt vid Anderssjön

För 10 år sedan skulle en tältnatt varit helt otänkbart för mig. Jag samlade på högklackade skor och spenderade större delen av min tid på