Jag börjar förstå varför de kallar det jobba

Jag börjar förstå varför de kallar det jobba

Att träna efter jobbet idag var nog lite väl ambitiöst tänkt. Mina ben känns som spaghetti och mina fötter känns.. well, desto mer. Så kvällen får istället spenderas på säker, oskuttig mark i hemmet, där det ska dammsugas, vikas tvätt, diskas och allmänt piffas till. Och så blir det Related, Top Model England och Fotbollsfruar medan jag fejjar. När fejjandet är avklarat väntar vattenmelon och biggaråer. Jag ska nog överleva den här dagen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

The Box

I fredags hoppade jag i en bil med Caroline och tog sikte på Linköping. Vi skulle nämligen ha en medlemsträff där med Influencers of Sweden!

Att vara lite som en humla

Jag älskar klyschor. Eller så här – jag älskar när saker och ting faktiskt har en tanke. En betydelse. När det kommer till mina tatueringar

Vlogg: Trädgårdsfix och nya kycklingar!

Välkommen till en ny vlogg! I den här videon har jag Lina och Siv på besök och tillsammans bygger vi dahliastöd och fixar i trädgården.