Jag fyller år, ska vi fira?

Om ett par veckor (eller två) fyller jag år. 32 närmare bestämt. Och det här skulle jag vilja fira med er.

Jag har förstått det som, genom min smått empiriska undersökning, att många av er bor i Stockholmsområdet. Well, den 31 mars så ska jag ha en liten sammankomst på Nada (ni vet, där jag hänger typ hela tiden och dessutom hade nyårsfest) och dricka lite öl med vänner och blandat löst folk. Dit tycker jag att ni ska komma förbi, ta en drink med mig och säga hej! Ni känner ju liksom redan mig, nu vill jag känna er med!

Seså, var inte blyg nu! Hojta till i kommentarerna eller dra iväg ett mail om du är sugen så skickar jag en FB-inbjudan med lite mer info. Hoppas vi ses!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

    1. Jag inser att jag precis som Johanna nedan inte svarade på den lilla enkäten och det skulle vara orättvist om jag kommer och säger hej på Nada och har en aning om vem du är och du förmodligen inte vet så mycket om mig. Så. Nu.

     •Vem är du?
     Gaby, en dramatisk, känslig, estetisk humanist med kaxig framtoning. Twittrar privat som @gabylita

     •Hur gammal är du?
     Soon to be 30 – försöker välkomna det.

     •Var och hur bor du?
     Stockholm, Hammarbyhöjden.

     •Vad ser du fram emot?
     Ett städat hem (banalt nog). Men i ärlighetens namn måste jag styra upp min (emotionella) närvaro/hemvist och det tar sitt tydligaste uttryck i frånvaron av min prydlighet. Har precis flytt från disken för att skriva detta.. 🙂

     •Hur har din dag varit? Förkyld, men haft ett mycket bra möte med UD-människor och fått cred för min komptens. Utöver det har jag blivit flörtad med. Tummen blir uppåt.

     •Hur hittade du hit och hur ofta tittar du in här?
     Via Twitter för typ ett år sedan och du finns i min RSS-feed så lika ofta som du bloggar – läser jag.

     •Vad tycker du mest om att läsa av mig?
     Jag gillar ditt språk (både text och bild), känner att du är en otroligt fin, genuin person som jag lätt kunde skratta (och dricka Fireball) med. Sedan känner jag väldigt mycket igen mig i dina kärleksfunderingar.

     •Vill du se mer/mindre/tokmycket/inget alls av något speciellt här?
     Det du vill skriva om, vill jag läsa.

     1. Hej Gaby!

      Jag gillar dig redan, och jag har inte ens träffat dig än. Du känns precis som en själ som jag skulle bli kär i direkt. Så jag ser väldigt mycket fram emot att träffa dig på lördag. 30 rockar fett och att bli flörtad med är typ det bästa som finns. Livet är en fest och allt det där. Vi ses på lördag, kram!

 1. Hej hej.

  Jag ser att jag helt ofrivilligt (och oväntat) missat den empiriska undersökningen, men jag tänkte att om jag deltar i den här och nu så kanske jag kan få svänga förbi Nada jag med 🙂

  •Vem är du? Johanna. Dalkulla vilse i Stockholm
  •Hur gammal är du? 27 nyfyllda
  •Var och hur bor du? Vid Globen Stockholm på 37 tighta kvadrat med alldeles för lite garderobsutrymme (till sambon då)
  •Vad ser du fram emot? Jag ser fram emot eftermiddagen med middag på Belgobaren och kvällen med hockeymatch. Sen hoppas jag på en härlig vår och längtar efter dagen jag får ett jobb.
  •Hur har din dag varit? Varken bu eller bä än så länge, trött 🙂
  •Hur hittade du hit och hur ofta tittar du in här? Tror jag någon gång följde någon länk någon stans. Längesen. Jag är i alla fall här var och varannan dag.
  •Vad tycker du mest om att läsa av mig? Allt som är du. Livet, bilderna, tankarna, känslan.
  •Vill du se mer/mindre/tokmycket/inget alls av något speciellt här? Jag tror inte jag vill ändra något allt. Gillar känslan av genuitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att ta semester som egenföretagare

I år hade jag sagt till mig själv, det här är året du tar semester på riktigt. Sätter autosvar på mailen och checkar ut –

Göteborg

Fyra dagar i Göteborg

För några veckor sedan tog jag ett tåg till Stockholm och sedan ett tåg till till Göteborg och när jag kom fram hälsade Drottningtorget mig

Kändislistan

Lånad av Sandra. Favoritkändis: Julia Roberts. Inte en överraskning för de in the know. Manlig kändiscrush: Jag tycker George Clooney är fasligt charmig. Ryan Reynolds är jävligt