Jag har blivit med videokamera!

Jag har blivit med videokamera!

060115-nightvision.gif

Så var det gjort! Hi-tech familjen har blivit en medlem rikare. Jag har blivit med videokamera! Det blev en Sony DCR-HC39 med en massa fina effekter och hi-tech fasoner. Den jag är mest nöjd med är nog Nightvision iaf. Eller ”Super NightShot Plus”. Viktigt. Väldigt Paris Hilton! 😉

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Influencers of Sweden ETT ÅR!!

Och vilket är det har varit alltså. Vi kikar tillbaka lite på det tycker jag. Tack till Mimmi som hjälpte till att klippa ihop detta!

63. Kristin ”Krickelin” Lagerqvist

På Västkusten hittar vi bloggentrepenören Kristin Lagerqvist. För 10 år sedan startade hon sin blogg som en hobby. Då hade hon varken mejladress eller datorvana, och inte heller någon aning om att det var starten på en karriär inom sociala…

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton