“Jag har pojkvän!!!”

“Jag har pojkvän!!!”

Det var Maries mantra igår efter att hon och Janko, efter en timmes ihärdigt sms:ande fram och tillbaka, kom fram till att de nu var pojkvän och flickvän. Detta deklarerade hon för världen genom att hoppa hoppsasteg (som Pippi du vet) nedför Allégatan och bryta ut i jubel när hon packade ner flaskor på systemet. Kassörskan tittade på mig som om jag precis köpt ut tre liter vin till en svintörstig 17-åring, så jag fick meddela henne att ”hon har precis fått pojkvän”. Kassörskan log och nickade förstående.

Jag är sååå glad för din skull sötis! Du har hittat en underbar kille och jag håller alla tummar och tår för er! *pussar och kramar*

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Torrflottis

  Jag blir galen på min hårbotten. Den är frisk och glad ungefär tre veckor per år, resten av tiden är den som är trotsig

Mål för entreprenören & #lifvet 2020

2020. Ett nytt decennium. Det är stort! Jag vet att det bara är ”ännu ett år” men det är något lite magiskt över sådana här

Månadsrecap: Juni 2023

Hej och välkommen till juni, en av mina absoluta favoritmånader! Ljuset, grönskan, LIVET återvänder liksom på riktigt i juni. Så det blir en del juniromantiserande