Jag skulle passa på Make Up Store, tror ni inte det?

Jag skulle passa på Make Up Store, tror ni inte det?

Igår var det dags för klubbkväll på Make Up Store (igen!). Marie hade dragit på sig feber och en arg hosta så hon fick stå över medan jag, Jenny och Emma fram-manade shoppingmood med lite vin hemma hos mig innan vi tog en taxi ner till stan. Kvällen till ära hade MUS fixat in en passopp som hällde upp vin, öppnade dörrar och fick en att känna sig allmänt viktig. Det funkade!

Jag hade lovat och svurit att jag inte skulle handla, alls, men när man börjar taffsa på skuggorna och testa dem, då går det inte att stå emot, skönheten är så distraherande! Så hem med mig följde en grön ögonskugga, extreme och så drog jag även på mig ett läppglans, aura, det är så mjukt och skönt på läpparna, me likey!

Jag hade sminkat Emma för kvällen och när vi står där och testar läppglans så komplimenterar en av butikstjejerna hennes mejk och Emma meddelar generöst att jag stått för den. ”Good job!” och en klapp på axeln från MUS-tjejen. OJ va uppblåst jag blev. Sedan stod jag och förklarade hur kakeyeliner funkar för Jenny och då kommer butiksägaren, skrattar och säger ”Du kanske skulle haft en sådan här på dig istället!” och pekar på sin MUS-skjorta. Nu blev huvudet så stort att det höll på explodera. Jag är där inne så ofta att de kan lika gärna anställa mig. Tycker jag bestämt.

Nu måste jag jobba lite, rasten är slut!

2 svar

  1. Absolut ska du bli en MUS:a…! Vad sa du till butiksägaren? ”Ja, det tycker jag faktiskt ni borde överväga – att anställa mig” om inte… skriv ihop en intresseanmälan bums och gå dit o lägg i händerna på’na. Inge Jante här nu… Go for it girl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Uteserveringspremiär!

Igår kom våren till Stockholm på riktigt. Eller till MITT Stockholm i alla fall. 17 grader varmt, vårkappan åkte på, sneakers prydde tassarna och det

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har