Jag vann Matbloggspriset!!

Alltså, det här är så knäppt och så himla fantastiskt.

För ungefär en månad sedan fick jag reda på att jag var nominerad till Matbloggsprisets Hedersutmärkelse.

Men, tänker du nu, du lagar ju inte mat? Nej, det är helt korrekt. Min matlagningsskillz är kraftigt begränsade till tacos och stuvade makaroner och korv. Men det fina i den här kråksången är att Hedersutmärkelsen delas ut till någon som gjort något bra för matbloggscommunityt och där ansåg man alltså att jag och Better Bloggers passade in.

Så i torsdags åkte jag till Stockholmsmässan och Sthlm Food & Wine för att närvara vid prisutdelningen. Och tror ni inte jag gick och vann!

matbloggspriset-2016-2

Tack Sylwia för bilden!

Vilket fantastiskt kvitto på att det jag gör uppskattas och är viktigt. Jag är så otroligt glad och hedrad över det här priset och så himla glad att matbloggarna tagit emot mig med öppna armar. Tack!

Så här löd motiveringen:

Matbloggsprisets Hedersutmärkelse går i år till en person som skapat en stark plattform med målsättningen att förena bloggosfären, oavsett genre. Genom sin vision att vägleda och utbilda mindre etablerade bloggare för att stärka sina varumärken och sin digitala närvaro, har denna eldsjäl skapat ett forum där bloggare kan dela med sig av sina erfarenheter och lära sig av andra.

2016 års hedersutmärkelse går till Linda Hörnfeldt som med stort hjärta, engagemang och entusiasm driver yrkesnätverket Better Bloggers.

💕

Matbloggspriset

Här är alla fantastiska vinnare tillsammans med prisutdelare Jessica Frej, Sebastian Boudet & de ansvariga för Matbloggspriset.

Vinnarna:

Stora Matbloggspriset
Linnea Seidel, Linneas skafferi

Folkets val
Gustav Johansson, Jävligt gott

Bästa Bak- och dessertblogg
Camilla Hamid, My Kitchen Stories

Bästa Foto
Diana Dontsova, By Diadonna

Bästa Dryckesblogg
Niklas Jörgensen, Mad about Madeira (ej med på bilden)

Tack Kinna och Ylva och Robert (och Maria) för att ni tänkte på mig! 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

14 svar

  1. Jag RYSER! Så himla rätt. Åh jag hoppas att ditt hem översvämmas av priser med tiden för SÅ bra är du. Tack för den tid du lägger ner på att göra bloggbranschen så stark, inkluderande och proffsig.

  2. Jag tycker att det är SKITROLIGT att kunna vinna matbloggspriset utan att kunna laga mat för det visar att andra personer har inflytande på matbloggandet också. För att driva en framgångsrik matblogg måste man ju nästan minst kunna laga god mat, man måste däremot kunna styla, fotografera, marknadsföra osv osv.. så det är så himla himla smart att låta just DIG vinna!! Stort GRATTIS!
    KRAM fina du

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dan före dan – vi får en vit jul!!

Imorse när jag vaknade såg världen ut så här! Efter en vecka av regn och is och regn och slask och blötsnö så kom den

GP och Jobba, sova, dö

Tjohej! Här kommer en liten grej såhär på lördagsmorgonen. Under Bokmässan fick jag en helsida i Göteborgsposten. I ekonomidelen. Det var precis så knäppt som