Jakten efter funktionalitet

Jakten efter funktionalitet

Idag är det jakt på funktionella skor som gäller. Jag kan inte trippa omkring i lutande tornet i Pisa eller i Colosseum i högklackat. Visst, snyggt som fan, men ajaj-ONT efter en hel dag i dem. Självklart så hänger ett par högklackade med, det blir nog de nyinköpta svarta från Bianco, de passar till allt. Måste ju ha något snyggt när jag ska glänsa i Cannes.

Det är TRÅKIGT att shoppa praktiska kläder och ÄNNU tråkigare att shoppa funktionella skor. Jag gillar skor som är söta och dysfunktionella, de passar mig som hand i handsken. Men idag måste jag nog lägga dysfunktionelliteten på hyllan och jaga reda på ett par praktiska shorts och några sköna sandaler. *suck* De hade dessa fina shorts på Gina såg jag. Varför lägga pengar på praktiska saker när man kunde lägga dem på t.ex. dessa? Visst, man får nog ont i fötterna av efter fem minuter, men oh so PUUURDY!

3 svar

  1. Ta nu och masa dig iväg och köp ett par Ecco dojjor. Jag gjorde det till vår Glasgow resa, och jag ångrar inte en sekund. Man måste ha vettigt på fötterna om man ska traska runt.
    Visst är det sött med nätta skor, men hur snyggt är det när man måste halta omkrig pga skoskav?
    En smart brud är en snygg brud! Eh, eller är det bara jag som försöker intala mig själv det för att slippa gå i högklackat??? 😉
    Ha det så gott på resan!

  2. Jag har inte haft högklackat på typ 3 år… Dels för att jag får så ont i fötterna och jag prioriterar helt klart att kunna knalla runt utan att få ont. Dels att jag blir längre, tycker om att vara mindre än Daniel, inte lika lång! Fotriktigt åt folket! 😉

  3. Du vill ju känna dig snygg och samtidigt orka gå länge, eller hur? Köp ett par rejäla sulor med stöd för fotvalv och allt vad det heter från Birkenstock eller Ecco och stoppa dom i ett par snygga skor istället. Det är så klart en fördel om de snygga skorna är hyfsat fotriktiga men sulorna gör mycket för att fossingarna ska må bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Måndag och tisdag i Göteborg

Det är inte ens två veckor sedan. Jag anlände Göteborg på förmiddagen förra måndagen efter att ha åkt nattåg ner från Övik. Visst, vi hade

Vintern rasat!

HEJ MAJ! Äntligen är den här – den riktiga vårmånaden! April är slut och jag hoppas innerligt att vädret fattar det så att det här

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är