Jo, det blev visst lite shopping igår..

Jo, det blev visst lite shopping igår..

Nu har sambon åkt iväg för att jobba, så nu kan jag klargöra gårdagens inköp utan att behöva höra ”Men BEHÖÖÖÖVER du verkligen mer kläder??” i bakgrunden.. 😉 For your information, jag rensade faktiskt bort TRE KASSAR med kläder igår, samt en kasse till Marie som fick lite kläder som jag hade lessnat på. Hon såg ut som om hon blivit bästa polare med tomten!

Jag provade den nyinköpta Saltvattensprayen från H&M igår och jag blev inte så jätteimponerad. Funkar bra för ett härligt sommarruffs, men att tvinna ”flätor” gick inte alls som det stod på baksidan. Själva tvinnandet gick fint, visst, men de höll sig inte så, var det inte meningen? *förvirrad*

050628.jpgIgår lyckades jag äntligen få tag på Niveas b.u.s. spray och en solskyddspray från Naturén, spf 16 (för mycket?). Mycket mer smidigt än kladdig kräm! Köpte även en ny Loréal Happyderm Skin Exhilirating Cleansing Mousse, för min gamla är slut. Mousse är helt underbart att tvätta ansiktet med, detta är perfekt för min hud och tillsammans med Loréal Nutrisseme Dagcreme så får jag riktig babyhud! 🙂

Övriga inköp för dagen:

– Bodyscrub, watermelon & Mango, H&M
– Sparkling Powder, Magic Bronze, Make Up Store
– Star lips, hamptons (lipgloss), Make Up Store
– Babydoll linne, rosa, Gina Tricot (65 spänn på REA!)
– V-ringat linne, rosa, Gina Tricot (75 spänn på REA!)

😀

Efter en stund i solen i min nya bikini (rosa självklart!) ska jag nu hoppa i duschen, peela mig lite och sen på med b.u.s sprayen på benen. Sen ska jag sätta mig på Rådhuset och äta och dricka gott med Marie och Frida. Halva priset hela kvällen!

3 svar

  1. Jag flagar bort min bränna från Kreta! >:/

    Men man är ju brun under ändå, bara så träligt att vara vitflagig över halva kroppen. Nä nu får det bli mer sol till helgen så att jag kan sitta i min fula gay-pride-solstol o njuta! 🙂 Får bli bus som bättrar på tills dess… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här

Glamping på Fäberget

Höga Kusten alltså. HUR lyckos är jag egentligen som får bo på den här vackra vackra platsen? Det sägs ju att man blir hemmablind men

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!