Andra halvan av mars

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och det är klass 1-varning över Ångermanland. Tji fick jag.

Men då passar det ju bra att titta tillbaka på vad andra halvan av mars hade att bjuda på?

Foto 2021-03-18 09 21 46

Pippifåglarna hälsade på på verandan. Små pippifötter gör mig bara innerligt själaglad. I'm a simple human.

Foto 2021-03-16 13 36 29

Jag, Jackie och Eliotte hade ”FUN(nel) DAY” och planerade säljtrattar. Låter sjukt osexigt men var SÅ kul! Mitt mål är ju att i år automatisera fler delar av min business och detta är ett steg i den riktningen. Att få ruljans på hela systemet från freebie till sälj utan att jag ska behöver lägga mig i manuellt. Drömmigt va?

Vad tycks förresten om alla kloka ord på post-it-lapparna? Det är blandade smartheter som mina terapeuter och coacher sagt till mig och de behöver jag påminnas om med jämna mellanrum, därav lapparna. Synd bara att de suttit där så länge att jag inte längre ser dem.

Foto 2021-03-16 16 45 48

Jag gjorde TikTok-pasta! För dig som tänker ”wtf?” så är det alltså en trend som gick på TikTok där folk visade upp när de lagade den här maträtten – vilket helt enkelt är allt i ett. Släng i pasta, tomater, fetaost och kryddor, in i ugnen en halvtimme och sen är det klart! Min nivå av matlagning. Mumsigt var det också!

Foto 2021-03-19 17 46 16

En annan dag gick inte matlagningen lika bra. Jag skulle göra hamburgare och lyckades bränna inte ett, inte två utan TRE hamburgerbröd i brödrosten. Måste vara nån slags rekord i dumhet?

Foto 2021-03-17 16 35 06

Vi firade min morbror som fyllde år! Mormor var med, nu är hon vaccinerad och klar så det kändes så härligt att kunna klappa på henne igen. Hon klappade mest på Annas mage dock, tanten är helt vansinnigt taggad på att få ett barnbarnsbarn. Personligen är jag rätt taggad på att bli moster med. 😍

Foto 2021-03-18 09 29 00

Mer djurspår! Denna gång en ekorre. Göllnivån, I can't take it!

IMG_0507

Och så målade jag färdigt mitt vintrinskåp! Det här är en klassisk Billy (tror jag) bokhylla från IKEA som syrran hade till övers. Den var dock i någon hemsk träfärg så jag drog fram målarfärgen och målade om hela kalaset, samt bytte knoppar. Tog också bort hela baksidan så man ser väggen igenom. Tycker det blev så fint!

Foto 2021-03-17 18 41 15

Jag köpte nya glashyllor till skåpet eftersom de gamla hade försvunnit. Dock var de nååågra millimeter för korta (så konstigt?!) vilket betydde att de skruvar och beslag som följde med var för korta. Så jag fick leka MacGyver och fixa en alternativ lösning!

Morbror Roger hittade några skruvar som var rätt tjocklek och kapade av dem i en bra längd. Sedan surrade jag tejp runt för att metallen inte skulle ligga direkt mot glaset. Och voila så var problemet löst!

Foto 2021-03-22 16 34 52

Jag plöjde väääldigt många serier. Kanske borde göra en sammanställning här på bloggen? Leia var inte lika exalterad över detta utan tupplurade istället mest hela tiden.

Foto 2021-03-26 11 36 17

Men så en dag kom VÅREN! Så pass att jag kånkade fram soffkuddarna (som nu ligger under snö..) från förrådet och satt i solen och drack kaffe! Alltså DETTA. Det här är ju det man drömt om hela vintern. Låt oss bara pausa lite och ta in att den bästa tiden är framför oss.

Foto 2021-03-28 10 09 05

Hönsen började lägga ägg igen efter vinteruppehållet! Nu lägger de nästan ett per dag allihopa vilket betyder att jag är självförsörjande på ägg. Det här är lyx på riktigt.

Foto 2021-03-28 14 37 50

Jag bakade bullar (mamma översåg processen men jag bakade själv!!) inför min födelsedag. De blev banne mig helt perfekta, har aldrig varit mer stolt tror jag.

Foto 2021-03-29 13 43 18

Och så hade jag muraren på besök som skulle kolla läget på min vedspis. Den är inte godkänd eftersom skorstenen är lite trött så tanken är att dra ett rör i skorstenen för att kunna elda igen. Längtar!

Foto 2021-03-29 14 59 16

Sixten hade kanske den bästa arbetsplatsen på ryggstödet av min kontorsstol. Ändå skönt med kollegor.

Foto 2021-03-23 20 33 44

Just. Och så ramlade jag av skotern vid en liten utflykt till Ava-fjället. Men mer om det en annan dag.

210331 - Annas babyshower

Sista dagen i mars hade vi en liten baby shower för Anna (bebis om bara tre veckor people!!!) och Sandra kom över och färgade fransar och bryn på oss. Så mysig kväll!

Och det var mars! Sen kom födelsedagsmånaden!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Företagarkväll och jätterött hår?

Jag vet inte riktigt vad som pågår med mitt hår just nu. När jag var hos min frisör i oktober så blekte jag håret och

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och