Jobbintervjun – Nu är det bara att lita på.. turen?

Jobbintervjun – Nu är det bara att lita på.. turen?

Jag väljer klart och kallt över regn och rusk any day, och idag bet det verkligen i kinderna samtidigt som solen sken härligt över Stockholm. Rosiga kinder och rökpuffar när man andas ut, ska det kanske bli vinter till slut?

Jobbintervjun gick över förväntan, därmed dock inte sagt att jag får jobbet. Mina tekniska kvalifikationer fyller väl inte helt och hållet kraven, så det blir till att plugga mjukvara om jag får det! Det kändes jättebra iaf, tjejerna där var helgoa, speciellt den brittiska konsulten, vilken frisk vindpust! De skulle höra av sig senare idag eller imorrn, så det är bara att hålla tummarna, jag gjorde så gott jag kunde.

Efter intervjun, som var vid Sveaplan, tog jag en buss till Slussen och passade på att ta mig en titt på Stockholm i det vackra vädret. Jag gillar staden mer och mer för varje dag. För några år sedan kunde jag aldrig tänkt mig att jag skulle bo här. Men tiderna förändras. Och människor med.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Bokmässan 2018

Tack Bokmässan!

Foto: Madeleine Wejlerud Vilket jädra kalas! Det är måndag och jag är fortfarande helt golvad efter alla intryck, alla otroligt inspirerande samtal och alla lovord

Vandring i magiska Linn O’ Dee

Välkommen tillbaka till Skottland! Till magiska tallskogar, porlande, kristallklara vattendrag och en mysig vandring i Linn O’ Dee! Minns ni snubben med äggen från förra