Jobbintervjun – Nu är det bara att lita på.. turen?

Jobbintervjun – Nu är det bara att lita på.. turen?

Jag väljer klart och kallt över regn och rusk any day, och idag bet det verkligen i kinderna samtidigt som solen sken härligt över Stockholm. Rosiga kinder och rökpuffar när man andas ut, ska det kanske bli vinter till slut?

Jobbintervjun gick över förväntan, därmed dock inte sagt att jag får jobbet. Mina tekniska kvalifikationer fyller väl inte helt och hållet kraven, så det blir till att plugga mjukvara om jag får det! Det kändes jättebra iaf, tjejerna där var helgoa, speciellt den brittiska konsulten, vilken frisk vindpust! De skulle höra av sig senare idag eller imorrn, så det är bara att hålla tummarna, jag gjorde så gott jag kunde.

Efter intervjun, som var vid Sveaplan, tog jag en buss till Slussen och passade på att ta mig en titt på Stockholm i det vackra vädret. Jag gillar staden mer och mer för varje dag. För några år sedan kunde jag aldrig tänkt mig att jag skulle bo här. Men tiderna förändras. Och människor med.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vår i trädgården

Glad påsktorsdag!  Hörrni jag är frisk! Prisa gud! Inte nötkärnefrisk, jag har fortfarande en riktigt irriterande hosta men ingen feber och inget snorande, det är

Födelsedagsvlog: You are amazing!

Välkommen att fira med födelsedag med mig! Den mest brutala massage jag någonsin varit med om! Lunch & bitemoji Hänger hos frisören Middag med familjen

Lofoten Dag 2 – Å, Reine och Nusfjord

Vi fortsätter Lofoten-resan! Resan till Lofoten via Abisko kan du läsa om här! Innan vi åkte till Lofoten hade vi inte direkt bestämt vad vi

Aldrig nöjd eller aldrig nöja sig

Förra veckan var jag med i PT-Fias podd ”Ofiltrerat”. Fia (Sofia Ståhl) är även med i MIN podd ”We Are Influencers” den här veckan men