Att stå i studio

Nån vecka eller två innan jul så ställde jag mig framför kameran i en studio för första gången på evigheter. Sist var förmodligen när jag stod framför Elins kamera när vi skulle ta författarbilder till boken (annonslänk). Gud, det känns som ett helt annat liv.

Men nu ialla fall skulle det plåtas kampanjbilder till lanseringen av Social Brand Lab (de som du förhoppningsvis ser annonser med och när du signar upp för mitt webinar 😋).

Foto 2019-12-11 20 45 24

Så här såg det ut från mitt håll! Jonas stod bakom kameran och i alla möjliga underliga positioner för att få till den där perfekta bilden och Leia låg på en matta och var alldeles lagom uttråkad.

Jag hade inte ätit nån middag och var typ cranky innan vi ens dragit igång så Jonas ba ”nu åker vi till Max och köper en lyxshake” och så gjorde vi det och så blev jag en mycket trevligare person efteråt. Det syns bombis på bilderna med.

Älskar för övrigt golvet i studion. Älskar studior överhuvudtaget. Känns som att det finns alla möjligheter liksom.

Jag hade tre ombyten med mig (eller egentligen hade jag en hel resväska med mig pga kunde ej bestämma mig för att rädda mitt liv) och det här är nog min favvo. Älskar den blusen! Är från Dorothy Perkins tror jag om nån undrar.

Minns när jag gjorde plåtningar för några år sedan när man hade makeupartist och hårperson, när en stylist plockade ihop kläderna och steamade och allt finlirades i minsta detalj. Så var det inte riktigt här. Jag fixade mitt eget hår och make och stylade så gott jag kunde. Glömde rolla bort katthår så det fick fixas i photoshop i efterhand.

Jaja. Keepin' it real etc.

Jag tycker så himla mycket om bilderna! Jag ser mätt och glad och pepp ut och det gillar man ju. Håret är mer eller mindre perfekt och ljuset och känslan känns så PRO. Eller vad tycker du?

Den här bilden är för övrigt en av bilderna som går som annons om du känner igen den och hänger på Facebook eller Instagram då och då. 😁Du kan också se den här till höger i sidebaren (sidobaren?).

(Har tydligen blivit en person som använder emojis i blogginlägg nu? Vad tycker vi om det? 👍🏻👎🏻)

Foto 2019-12-11 20 41 24

Det här tycker jag är lite kul! Från min kamera…

…från Jonas kamera!

Jag känner en ny headerbild komma smygande… 😉


Gillar du inlägget?

Klicka gärna på hjärtat nedan så jag får en indikation vad du tycker om här på bloggen!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Men så kul att få se från din synvinkel i studion 😀 Det var lite roligt faktiskt!
    Det finns så många vackra foton på dig!
    Den bilden du tagit själv här ovan gillar jag starkt! Den känns så personlig och så rakt in i själen på något sätt.
    Jag gillar emoji så tummen upp för det 🙂
    Kram Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur går det i bebisfabriken?

Bebis lånad av Vanja <3 Hallå kompis! Jag hoppas du haft en fin helg. Själv är jag helt ofantligt trött efter att ha klivit upp

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

Hej då järnvatten!

– Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore. Läs mer om annonslänkar här! –  Här kommer ett rackarns bra tips från mig som jag önskar att jag