I Jonna Jintons ateljé

Ni vet, jag var ju hos Jonna Jinton där veckan innan jul, och jag kom på att jag har ju missat att visa er andra halvan av det besöket! Så här kommer det.

161221 - Häng med Jonna

Efter tacos och kvällspromenad i ett becksvart Grundtjärn smög vi in i Jonnas heligaste, hennes ateljé. Det är kladdigt och färg överallt och det känns att det är här hennes själ bor. Jag var så jädra hedrad att jag fick krypa in där och skapa med henne.

161221 - Häng med Jonna

Vi drack rödvin ur de gulligaste kaffekopparna och hällde även lite på målarduken för att få igång the MOJO.

161221 - Häng med Jonna

Sedan var det ungefär fyra timmar av kladdande och eufori och FAN VA FULT DET BLIR och sedan duttelidutt och ÅÅÅÅHHH VA FINT och så blev det till slut en tavla som vi gjort tillsammans och som kommer få hänga på InoS kontor på Söder.

161221 - Häng med Jonna

Runt halv tre på natten lade oss jag och Leia till rätta framför brasan i köket där vi skulle sova. Rackarns mysigt att somna framför en kamin ska jag säga er.

161221 - Häng med Jonna

Dagen efter gick vi en promenad med halva djurparken ner mot sjön. Tyvärr hade det inte kommit någon riktigt MAGI-snö men Jonna var ändå liksom sådär älvmagisk som bara hon kan vara.

161221 - Häng med Jonna

161221 - Häng med Jonna

Och jag som var så avis på de fina renbilderna Jonna hade tagit veckan innan krävde renjakt (med kameran alltså) så vi åkte några mil och hittade de här små gullisarna som grävde efter lav.

161221 - Häng med Jonna

161221 - Häng med Jonna

161221 - Häng med Jonna

Och sedan gick solen ner och det var dags att återvända till Övik igen. Tack Jonna för att jag fick hänga i ditt magiska hörn av världen en stund!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

15 svar

  1. Asså det är så magiskt!! När jag ser hur hon bor börjar jag undra vad sjutton jag gör här mitt i Bromma? Fast jag trivs ju här med.. men..a..
    Den där tavlan såg ju ut att bli riktigt fin! Härligt att få kladda loss!

  2. Ååååhh, härliga ni!! Låter som en dröm att få hänga i Jonnas atelje (och rödvin minsann!! Tur du kom dit så det inte bara blev kaffe…;) :p <3 )
    Kramar från Jönne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Rensar i mitt barndomshem

Ni kanske minns att jag i november var hemma i Övik och hjälpte till att rensa upp i mitt barndomshem? Det står nu tomt och

Magasin Giveälvdal

Mitt första tidningsomslag!

När jag skrev mitt inlägg om 2021 härom dagen glömde jag ju en rätt stor grej som hände 2021. Mitt första tidningsomslag! TA-DA! Jag har

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

Dan före dan – vi får en vit jul!!

Imorse när jag vaknade såg världen ut så här! Efter en vecka av regn och is och regn och slask och blötsnö så kom den