Julklappar till mig!

Julklappar till mig!

Nu Ă€r C ute och handlar julklappar, till mig hoppas jag! 🙂 Vi ska ju fira vĂ„r lilla julafton imorgon eftersom vi inte ska fira riktiga julafton tillsammans. Usch, jag kommer sakna honom. En hel vecka uppe i Norrland utan honom. Men en hel vecka uppe i Norrland med familjen! 😀 Bra och anus finns i allt.

C har, ekonomisk som han Ă€r, sniffat reda pĂ„ StrawberryNet dĂ€r man kan köpa parfym bl.a. billigt. (Fattade ni, sniffat? *tihi*) Jag har ju önskat mig SJP's ”Lovely” i julklapp. Killen kan ta en hint! Hintade om en förlovningring med men den tror jag dock inte han nappade pĂ„.. 😉

Ett svar

  1. Åh, förlovning! hejja hejja, hinta pĂ„ sĂ„ fattar han snart… 🙂 Det Ă€r verkligen jĂ€ttemysigt att ha tagit det steget. Ett tryggt lugn, en extra stark samhörighet. Och dessutom en vĂ€ldigt fin ring… *fniss*

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Du kanske ocksÄ Àr sugen pÄ att lÀsa:

En nationalpark och en iskall by i Skottland

Jösses vilken vecka! Har precis kommit hem till Övik (HEM till Övik – sĂ„ konstigt att sĂ€ga!) efter en fantastisk vecka i Skottland och kastas

Vlog: En jÀvligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig pÄ Insta stories (gör det!) sÄ har ni sett att jag hÀngt i Sundsvall i helgen (eller nÄgonstans i skogen utanför)

Ja det var en massa kvÀllar i juni

Det Ă€r numera officiellt – juni Ă€r min favoritmĂ„nad. Det hĂ€r Ă€r nĂ„got jag kommit fram till sedan jag flyttade hem till Norrland, i Stockholm

Första halvan av juni

Hej bloggen och glad mÄndag! Efter galna 30-35 grader förra veckan vrÀker nu regnet ner utanför fönstret. Jag har precis satt ner det sista av

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igÄng med din första onlinekurs!

I den hÀr workshopen ger jag dig mina bÀsta och viktigaste takeaways frÄn vad jag lÀrt mig frÄn 5 Är av att skapa och sÀlja en framgÄngsrik onlinekurs!