Just don’t party on a weekday

Just don’t party on a weekday

Internetbanken har driftstörningar så just nu kan jag inte betala mitt NARS rouge som jag vann på tradera imorse. Så under tiden så får jag roa mig med att blogga.

Jag har legat på soffan mest hela dagen och försökt erinra mig vad som egentligen hände efter det där femte glaset vin igår. Samtidigt som jag försökte få taket att sluta snurra. Hela den här dagen har Jennifer Brown's ”Tuesday afternoon” snurrat i huvudet på mig. ”Just don't party on a weekday”. Så sant, så sant. Dumma blonda flicka.

Vi började hemma hos Moppet runt halv sju där det intogs vin och såna pommes pinnar (smakar apa när de är gamla). Strax efter sju bar det av ner till Make Up Store där det var sjukt varmt. Detta kan bero på att de hade tryckt in 30 pers på 20 kvadrat med 200 watts lampor. Där bjöds det också på vin, en klar uppgradering från förra klubbkvällen då det starkaste som bjöds var 2% äppelcider. Självklart blev det lite shopping, jag kan aldrig gå innanför dörren där utan att shoppa, och ikväll hade jag till råga på allt 20% rabatt. Så det blev två skuggor (rich bitch brown och cooler), ett eyedust (dino), en Wonder Foundation och en läppenna (cognac). Eftersom jag dessutom handlade för över 500:- så fick jag en liten necessär med ännu en skugga, ett illgult glitter och nagellack. Niiice!

Efter en timmes minglande på M.U.S. så bar det av till rådhuset där vi minglade lite till, drack en massa vin och käkade nachos. En härlig tisdagkväll i goda vänners lag! Ibland blir det dock liite mycket av det goda.

Älskar dig min älskling! Förlåt att jag var full och dryg när jag kom hem. Ikväll ska jag laga mat till dig och klia dig i håret så att du tycker om mig igen! 🙂

Bilder här!

3 svar

  1. Heja Linda! Du var inte ensam om att vilja ligga på soffan. Skillnaden är bara att du kunde göra det, medan Marskatten vackert fick masa sig till jobbet. Men roligt var det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Målen för 2020 – hur gick det?

Tjena tjena 2021! Hur är läget?! Här i mitt liv är det söndag den 3 januari och jag känner att det varit PERFEKT med långhelg

Tillägg till teamet

Att jobba med bra människor är ovärderligt. Det är inget nytt. Och att hitta sådana människor när man har saftiga löner att erbjuda är kanske