Varför kommer jag inte åt min internetbank?? Min browser tillåter visst cookies!! *rå-irri*

Nu har jag börjar fixa med bokningarna inför New York resan. *iiihh* Biljetter till Top of the Rock är inköpta och restaurangbesök för det två första kvällarna är bokade. Det blir Tao på söndagen och Gonzo på måndagen och förhoppningsvis Cara Mia på tisdagen innan pjäsen, men Open Table har lite problem med CM just nu.

Det var lite extra kul att Sofies Mode hade en shoppingspecial om New York i gårdagens program, och ännu roligare att de flesta buktikerna redan stod på min ”måste se” lista! 🙂 Men jag hittar tyvärr inget om affärerna på hemsidan, som Sofie lovade. Var låg Pat Field butiken nu igen?

Update! Glöm det, jag hittade! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Crazy Smoothie Workshop

Reklamsamarbete med Medborgarskolan Ni som hängt här ett tag vet att jag inte är en fena på att laga mat. Jag är faktiskt ganska totalt

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är

7 bilder från 7 dagar i Övik

God söndag kära vänner! Eller god och god, jag har spenderat ett och ett halvt dygn i feberfrossa, snor, huvudvärk och hostat upp mina lungor