Karaktär, vad är det?

Karaktär, vad är det?

Jag kom precis hem från veckans jazzdanspass, som inte alls var lika jobbigt som förra veckan. Ledaren vi hade förra veckan, som inte var den som vi egenligen ska ha (snurrigt), var det mycket mera fart i, nu är jag knappt ens svettig. Jag funderar faktiskt på att köra ett pass här hemma med, jag måste få de där lyckohormonerna att dansa runt därinne!

Jag var dåååålig viktväktare tidigare idag. I helgen köpte vi hem semlor, jag åt min i söndags när C jobbade och idag är det tisdag och han hade fortfarande inte ätit upp sin, även fast jag uppmanat honom att göra det. Annars blir den dålig! Men han gick till jobbet och semlan stod snällt kvar i kylen och frestade mig. Den verkligen skrek efter mig. Så jag åt upp den. Den höll ju på bli dålig!!! Och vi kan ju inte ha dåliga semlor i kylen!!! Mycket bättre i magen. *nickar övertygat*

Vet ni hur många points det är i en semla. Det vet jag. Det är många. Typ tre träningspass. Eller två jobbiga iaf. Så nu måste jag träna lite mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

73. Anna María Larsson/Dnilva

Anna María Larsson har bloggat iöver 10 år men du kanske känner igen henne från TV-programmet Superskaparna där hon kom på andra plats våren 2017. Anna María har länge varit en framstående profil inom DIY-kretsar och tog efter Superskaparna e…

Hur gick det med personkryssen?

Om man har suttit på små små pyttesmå nålar sedan valet? Kan hända. Det tar nämligen nån vecka eller två innan alla personkryss är räknade,

Linda

Producera eller reagera

Foto: Jacqueline Wester Hej vänner! Hur mår ni idag? Hörrni, jag har tänkt på en sak. Eller, jag har tänkt på rätt många saker, det

Vecka 42 | ”Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas ”ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!