Sedan jag flyttade in i den nya lägenheten har jag mått illa varje dag. Trötthet, illamående, yrsel. Jag känner mig konstant bakis! Jag vet inte om det är något som går, om det är ett brustet hjärta eller helt enkelt fruktansvärt kass Feng Shui. Jag ska prova att möblera om så att rummet blir lite öppnare. Just nu känns det som att jag kvävs. Jag kan inte andas och vantrivs något hemskt.

Jag har lokaliserat mitt vindsförråd nu, jag var rädd att jag var fast med det pyttelilla 1×1 meter källarförrådet, men min bovärd informerade mig om att det fanns ett vindsförråd med. Något rymligare. Mocke bra. Eftersom att jag redan fyllt källarförrådet och inte ens börjat tömma det gamla förrådet.

Jag spenderade kvällen igår med att försöka komma underfund med hur man surfar med datorn genom bluetooth med mobilen. Jag kan inte påstå att det funkade. Isf hade ni faktiskt fått läsa det här inlägget i realtid.

Nu ska jag inviga den enorma tvättstugan. De har lås på torkskåpen. Borde jag vara orolig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bild för uppmärksamhet

För första gången sitter jag här och skriver undan andan i halsen. Klockan är snart halv elva en onsdagskväll och jag sitter i sängen med

Vlog: Ladies on the Riviera!

Här kommer vloggen från Civezza och Ladies on the Riviera! Herregud vilken fantastisk vecka vi hade, jag har redan tittat på den här vloggen typ

Clubhouse: vad, varför och hur?

Det är frågan på allas läppar just nu – vad är Clubhouse? Det nya sociala mediet har tagit Sverige med storm de senaste veckorna och

Mitt augusti

Det är oktober. Och sedvanligt så frågar jag mig själv ”hur fan gick det till?” och kommer ihåg att jag glömt sammanfatta månaden innan. Så