Sedan jag flyttade in i den nya lägenheten har jag mått illa varje dag. Trötthet, illamående, yrsel. Jag känner mig konstant bakis! Jag vet inte om det är något som går, om det är ett brustet hjärta eller helt enkelt fruktansvärt kass Feng Shui. Jag ska prova att möblera om så att rummet blir lite öppnare. Just nu känns det som att jag kvävs. Jag kan inte andas och vantrivs något hemskt.

Jag har lokaliserat mitt vindsförråd nu, jag var rädd att jag var fast med det pyttelilla 1×1 meter källarförrådet, men min bovärd informerade mig om att det fanns ett vindsförråd med. Något rymligare. Mocke bra. Eftersom att jag redan fyllt källarförrådet och inte ens börjat tömma det gamla förrådet.

Jag spenderade kvällen igår med att försöka komma underfund med hur man surfar med datorn genom bluetooth med mobilen. Jag kan inte påstå att det funkade. Isf hade ni faktiskt fått läsa det här inlägget i realtid.

Nu ska jag inviga den enorma tvättstugan. De har lås på torkskåpen. Borde jag vara orolig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj ”Vi är Cellbes”!

Näräventyr i Gullvik

När vi kom ner till stranden utbrast jag: ”Det här har jag längtat efter hela vintern!” Det var fredag och jag hade några timmar innan

Magasin Giveälvdal

Mitt första tidningsomslag!

När jag skrev mitt inlägg om 2021 härom dagen glömde jag ju en rätt stor grej som hände 2021. Mitt första tidningsomslag! TA-DA! Jag har