Klippning coming up

Klippning coming up

Nu är det fredag (den 13, inte att förglömma) och om ca en halvtimme har jag en dejt med Frieda på Bond som ska trimma mig och göra mig vacker. Eller, kallufsen min iaf. Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska klippa mig, men det blir förmodligen något snarlikt som jag haft tidigare. Jag vill INTE ha kort lugg och jag vill behålla längderna så då har jag inte så mycket val. Frieda förstår mitt hår för hon har precis samma babyfjun själv.

Wii! Nu är det helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Valborg

Första maj välkommen! Här sitter jag nu, efter att ha kört mitt tredje webinar (jag är ju mitt uppe i kampanjperiod för Social Brand Lab,

Min påsk i bilder

Hallå i stugan! Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit

136. Att välja rätt kanaler med Vivi Wallin

Vivi Wallin är programledaren som blev influencer. Nu gästar hon äntligen podden och berättar hur hon skapade sina två stora konton; Fixa själv och Mammasanningar.