Kondition som färskvara

Kondition som färskvara

När man inte tränat på drygt tre veckor så får kroppen en liten chock när den helt plötsligt ska röra på sig igen efter att ha mått så gott i soffan med godis och andra onyttigheter alldeles för länge. En halvtimmes aerobics pass och jag är helt slut, kondition är verkligen färskvara!

Idag blir det först terapi, sedan ska jag förhoppningsvis förbi jobbet och lämna in mitt sjukintyg. Skeppa iväg en tradera-auktion och sedan ska jag ta mig en prommis hem i det sköna vädret. Men först ska jag äta frulle. Jag behöver näring nu, min kropp skriker och huvvet snurrar.

Läste precis att man bara ska köra lågintensiv träning före frukost. Oups. Som jag flåsade kan det nog inte räknas till den kategorin.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Midsommar på Ulvön

Hej och välkommen till årets midsommarinlägg! Midsommarhelgen spenderades enligt tradition (tre år i rad är ändå tradition va?) på Ulvön. Dock hängde vi i år

GP och Jobba, sova, dö

Tjohej! Här kommer en liten grej såhär på lördagsmorgonen. Under Bokmässan fick jag en helsida i Göteborgsposten. I ekonomidelen. Det var precis så knäppt som