Kondition som färskvara

Kondition som färskvara

När man inte tränat på drygt tre veckor så får kroppen en liten chock när den helt plötsligt ska röra på sig igen efter att ha mått så gott i soffan med godis och andra onyttigheter alldeles för länge. En halvtimmes aerobics pass och jag är helt slut, kondition är verkligen färskvara!

Idag blir det först terapi, sedan ska jag förhoppningsvis förbi jobbet och lämna in mitt sjukintyg. Skeppa iväg en tradera-auktion och sedan ska jag ta mig en prommis hem i det sköna vädret. Men först ska jag äta frulle. Jag behöver näring nu, min kropp skriker och huvvet snurrar.

Läste precis att man bara ska köra lågintensiv träning före frukost. Oups. Som jag flåsade kan det nog inte räknas till den kategorin.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Trädgårdsfix och nya kycklingar!

Välkommen till en ny vlogg! I den här videon har jag Lina och Siv på besök och tillsammans bygger vi dahliastöd och fixar i trädgården.

En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär ”superliveblogg” (fast inte

Årets Landsbyggare

En fantastisk höstdag för någon vecka sedan åkte jag de åtta milen ner till Höga Kusten-bron för att närvara på Landsbyggaredagen! Landsbyggaredagen är en dag

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet ”Bloggbusiness”), den 22 januari