Kräfta sa du?

Kräfta sa du?

Nån kladdade glatt på sig solskyddskräm, SPF 16 på armarna och dekolletaget. Nån glömde dock att kladda på detsamma på ryggen. Så nu brinner nåns rygg och är, just det, kräftröd.

Yup, du gissade rätt, denna nån är tydligen jag.

Nu ska nån tvätta och sedan hålla sig inomhus resten av dagen.

5 svar

  1. Tjena. Kikade på dina skor…och vad får jag se..jo du har ett par lika dana som mina favorit skor =) Dom öppna svarta med en svart och vit blomma och liten klack =) När jag ändå skriver tänkte ja fråga om det var OK att jag länkar till din sida från min, bland dom bloggar jag läser ofta. Ha en bra dag och hoppas din brända rygg mår bättre snart =)

  2. *s* Hjälper det om jag säger att det var ett klassiskt misstag och att väldigt många människor innan dig har också lyckats göra så? :o) Nja, mig hade det inte hjälpt ett dugg! Testar istället att skicka över lite kylbalsam med hjälp av tankeföring! :o)

  3. Anna > Helt okej, va kul att du gillar min blogg! 🙂 Självklart får du länka! Kul med skorna! 🙂

    Bims > Skönt att man inte är ensam.. 😉 Kylbalsamet hjälpte mentalt iaf.

    Linda > Mmm.. tyvärr finns inget sådant i mitt badrumskåp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vilmer

Augusti – härlig sommar är det då

Augusti. En månad full av bitterljuva känslor för mig. Dels exploderar ju verkligen sommaren här i norr i augusti, vissa blommor har inte ens blommat

Hej hej semester!

Jag har semester! Det är dag fyra och jag tycker faktiskt jag glidit in i semesterlunken alldeles utomordentligt i år. Jag har badat! Det hjälper

Tusen trädgårdar (eller tre) i Övik 2022

Förra helgen gick ”Tusen trädgårdar” av stapeln, ett evenemang som Riksförbundet Svensk Trädgård anordnar vartannat år och som titulerar sig ”Sveriges största trädgårdsvisning”! Då får