Kräfta sa du?

Kräfta sa du?

Nån kladdade glatt på sig solskyddskräm, SPF 16 på armarna och dekolletaget. Nån glömde dock att kladda på detsamma på ryggen. Så nu brinner nåns rygg och är, just det, kräftröd.

Yup, du gissade rätt, denna nån är tydligen jag.

Nu ska nån tvätta och sedan hålla sig inomhus resten av dagen.

5 svar

  1. Tjena. Kikade på dina skor…och vad får jag se..jo du har ett par lika dana som mina favorit skor =) Dom öppna svarta med en svart och vit blomma och liten klack =) När jag ändå skriver tänkte ja fråga om det var OK att jag länkar till din sida från min, bland dom bloggar jag läser ofta. Ha en bra dag och hoppas din brända rygg mår bättre snart =)

  2. *s* Hjälper det om jag säger att det var ett klassiskt misstag och att väldigt många människor innan dig har också lyckats göra så? :o) Nja, mig hade det inte hjälpt ett dugg! Testar istället att skicka över lite kylbalsam med hjälp av tankeföring! :o)

  3. Anna > Helt okej, va kul att du gillar min blogg! 🙂 Självklart får du länka! Kul med skorna! 🙂

    Bims > Skönt att man inte är ensam.. 😉 Kylbalsamet hjälpte mentalt iaf.

    Linda > Mmm.. tyvärr finns inget sådant i mitt badrumskåp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min påsk i bilder

Hallå i stugan! Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit

Hoppbild på Skotertur

Skotertur på fjället

Måndag i Stockholm och jag drömmer mig tillbaka till Åre, Winter Workation och en helt annan måndag för två veckor sedan då Åreguiderna tog med

Jonna & Johan

Hela huset fullt med vänner

Förra helgen hade jag hela huset i Kvaved fullt med vänner. Det var första gången som jag bjöd in vänner till kvällskalas sedan jag flyttade