Krispigt och härligt!

Krispigt och härligt!

Igår var det sådär ”krispigt” ute (Tack Marie!). Kallt på ett norrländskt sätt, det biter i kinderna men det kryper inte långt in i märgen och vägrar komma ut igen. Istället blir man härligt äppelkindad. Och det blir ännu bättre av att solen skiner. Efter ett träningspass och lite research inför ”the thing” så tog jag apostlahästarna ner på stan påpälsad med polo och lila manchesterkavaj. Det var riktigt mysigt och jag börjar nästan längta till hösten när man får krypa in i härliga koftor och polotröjor.

Sedan kan man ju lägga till det underbara höstmodet. Jag shoppade lite galet förra veckan men nu har jag grundat höstgarderoben iaf. En lång, svart manchesterkjol från Vero Moda, en långkjol med orangea broderier, lite folklore, från Lindex och tillhörande orange top från H&M. Sedan hittade jag en underbar turkos bolero på H&M och en gudomlig grön klänning i lite 70-tals anda. Jag har så mycket nytt att jag inte kan välja vad jag ska ha på mig på vår inflyttningsfest ikväll! Jag gillar sådana problem!

Jag har en ny favvolåt som kommer gå varm ikväll på festen, Pussycat Dolls ”Don't Cha”. Likey!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag ”det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er

Jag mår inte så bra just nu.

Jag har inte bloggat på 10 dagar. Ännu längre om man tänker på att det senaste inlägget var en vlogg. Och alltså, den här prestationsångesten