Kvällen innan “Vita Månaden”

Kvällen innan “Vita Månaden”

Kan det snälla sluta snöa bara en liiiiten stund så att jag kan ta mig ut på min dagliga promenad? Det kan ju iofs inte bli mycket värre än igår då det blåste i stort sett stormvindar. Inga dåliga väder, bara dåliga kläder!

Idag börjar den vita månaden, så igår passade jag på att bränna lite hål i min redan utarbetade plånbok. Det var klubbkväll på Make Up Store, och kvällen till ära så hade de alldeles underbara gåvor som man fick om man handlar för över 500 kronor. Vem är jag att tacka nej till ett sådant exceptionellt erbjudande? Så det blev tre ögonskuggor, ”satin” (saknas på bilden), ”city jungle” och ”explore”, en ögonbrynspensel och ett nytt läppglans, ”aura”, min favorit! I den underbara gåvan man fick fanns en lila necessär (najs!!), en lite gräddfärgad skugga, ”blonde”, en lila ögonpenna, ”purple” och ett scent lips, ”zick-zack”. När jag kom hem så insåg jag att jag hade köpt en skugga jag redan hade, i rena extasen! Får kolla om jag får lämna tillbaka den, annars åker den upp på Tradera.

Efter shoppingräden så gick vi på Rådhuset och skulle äta, och efter att ha blivit runtskuffad tre gånger fick vi till slut ett bord. Servicen var dock INTE på topp igår och när vi påpekade detta så tillrättavisade servitören oss med att ”men ni ser ju att vi har mycket folk”. BAH! Ingen dricks där inte! Sedan vägrade han också dela på vår nota, som aldrig har varit ett problem förut. Lite pissed blev jag allt. Men all-in-all var det en jättemysig kväll med brudarna. Vi saknade dig Moppis!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

107. Om sårbarhet och integritet med Hannah Östebo

Hannah Östebo – eller Hannah Oliero som hon kallar sig på Instagram – har kommit långt sedan hon var med i Biggest Loser 2013. Vad som började som en jakt på idealvikten blev istället en vinglig väg, kantad av ätstörningar och självhat, men ändå början…

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd