La Linda Loves: Miss Li för Indiska

La Linda Loves: Miss Li för Indiska

Miss Li för Indiska

Efter ”Så Mycket Bättre” är jag lite förtjust i Miss Li och ännu mera nu när hon designat dessa fantastiskt fina plagg för Indiska. Kollektionen är, inte helt förvånande, vintageinspirerad och ligger precis i gränslandet mellan 60- och 70-tal.

Totalt består kollektionen av 16 plagg med klänningar, kimono, hatt, halsband, örhängen och scarves i priser mellan 99 och 699 kronor. Tio procent av priset går direkt till Wateraid. Kläderna kommer i augusti att finnas i Indiskas onlineshop samt utvalda butiker.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En hemma-midsommar

Jag har på senare år landat i åsikten att midsommar är min bästa högtid. Med jul på en trygg andraplats. Hur kom jag fram till

Lilla boken ute i världen

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Alltså kan vi bara take a moment här. Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

Annandagen

Efter två veckor i covid-bubblan bestämde jag mig för att det var dags att våga sig ut i världen igen – feberfri och med minimala

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!