Lanseringsevent för Sampar

Sampar lansering

Jag ligger så efter i mitt bloggande! Men för ungefär ett gäng veckor sedan var jag på Nobis för lansering av ett nytt hudvårdsmärke hos Eleven.seSampar! Det är ett franskt superlyxigt märke vars produkter ger omedelbart synligt resultat, men har också en långsiktig verkan.

Sampar lansering

Emma och Johanna från Eleven representerade!

150310 - Sampar lansering

Vi bjöds på fransk plockmat och vårens första rosé!

150310 - Sampar lansering

Den här fantastiska kvinnan från Sampar var på plats och bara var sådär fabulöst fransk så det var helt galet. Så elegant, så smart, så mycket power. Älsk!

150310 - Sampar lansering

Vi fick testa ett helt gäng produkter och jag blev helt grymt imponerad av många av dem, man såg verkligen resultat på en gång! Här testar Helena Glamour Shot Eyes , efter 1 minut var hennes ögon som photoshoppade, helt sjukt!

150310 - Sampar lansering

Jag testade med, dock blev inte resultatet så revolutionerande på mig, jag har inte så mycket linjer runt ögonen än. Glamour Shot är ingen concealer utan slätar ut rynkor och fina linjer snarare än gör något åt färgen på huden.

150310 - Sampar lansering

Vi fick med oss några produkter hem att testa och jag håller på för fullt, återkommer med recension!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

Kom och träffa mig på bokmässan!

Nästa vecka kommer gå ner i historien på min bucket list – jag ska nämligen närvara på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Det är så

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är