Lanseringsevent för Sampar

Sampar lansering

Jag ligger så efter i mitt bloggande! Men för ungefär ett gäng veckor sedan var jag på Nobis för lansering av ett nytt hudvårdsmärke hos Eleven.seSampar! Det är ett franskt superlyxigt märke vars produkter ger omedelbart synligt resultat, men har också en långsiktig verkan.

Sampar lansering

Emma och Johanna från Eleven representerade!

150310 - Sampar lansering

Vi bjöds på fransk plockmat och vårens första rosé!

150310 - Sampar lansering

Den här fantastiska kvinnan från Sampar var på plats och bara var sådär fabulöst fransk så det var helt galet. Så elegant, så smart, så mycket power. Älsk!

150310 - Sampar lansering

Vi fick testa ett helt gäng produkter och jag blev helt grymt imponerad av många av dem, man såg verkligen resultat på en gång! Här testar Helena Glamour Shot Eyes , efter 1 minut var hennes ögon som photoshoppade, helt sjukt!

150310 - Sampar lansering

Jag testade med, dock blev inte resultatet så revolutionerande på mig, jag har inte så mycket linjer runt ögonen än. Glamour Shot är ingen concealer utan slätar ut rynkor och fina linjer snarare än gör något åt färgen på huden.

150310 - Sampar lansering

Vi fick med oss några produkter hem att testa och jag håller på för fullt, återkommer med recension!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

Vlogg: Lite nervöst!

Dags för en ny vlogg! I den här plockar jag bär, föreläser, röstar, klipper häck och skrotar runt i skogen! Tryck gärna på hjärtat här

Göteborg

Fyra dagar i Göteborg

För några veckor sedan tog jag ett tåg till Stockholm och sedan ett tåg till till Göteborg och när jag kom fram hälsade Drottningtorget mig

Hur viktigt är det att nischa sig?

Foto: Elin Graf Det här med att nischa sig är ett evigt ämne när det gäller sociala medier och bloggar. Måste man nischa sig och