Lash lift och hennabryn: hur gick det?

Lash lift och hennabryn: hur gick det?

För ungefär två månader sedan, efter lanseringen av Social Brand Lab, så var jag ju hos min nya frisör Mari och fick en helmakeover av huvudet – hår, fransar och bryn, allt fick sig en renovering!

Två av behandlingarna jag gjorde då var Lash Lift och Hennabryn och jag ju lovade att återkomma med utlåtande så nu är det dags! Jag är för övrigt helt osminkad på alla bilder i det här inlägget för att du verkligen ska se skillnaden.

Hennabryn före

Så här såg jag ut veckan innan renoveringen. Som du ser lyser både bryn och fransar med sin frånvaro.

(Jag var för övrigt dålig på att fota just för bloggen så du får random skärmdumpar från instagram stories istället, haha!)

Och så här såg jag ut veckan efter! Jag gjorde behandlingarna den 8:e februari och bilderna ovan är från den 11, 16 och 26 februari. Alltså, shit, jag tycker det är jättestor skillnad! Ansiktet och ögonen får en hela annan inramning och jag ser  såå mycket piggare ut!

Så, vad är Hennabryn? Det är en 100% naturlig brynfärg utan kemikalier och är mer bestående än vanlig brynfärg. Den färgar även huden under så ger en lätt ”tatuerad” känsla. Färgen på huden håller i sig i ca 14 dagar och färgen på brynen upp till sex veckor.

Ovan bilder är ifrån den 7, 14 och 17 mars, alltså mellan 4-5 veckor efter behandlingen. Still going strong!

Lash lift då? Det är typ en ”permanent” för ögonfransarna som tillsammans med fransfärgning jag tycker ger en ”fransförlängning light”-känsla. Tyvärr syns det inte så bra på de här bilderna mer än att man anar en starkare kontur runt ögonen. Men jag tyckte det var perfekt för en ”osminkad” dag, samt att jag inte behövde böja fransarna alls förrän typ sista veckan innan jag gjorde om behandlingen.

Men det var också hela poängen för mig att göra det, att känna att jag inte såg ut som en död även de dagar jag inte orkade sminka mig.

Ovan ser du bilder från den 19 mars samt 30 mars och sedan från den 1:a april då jag har helt nyfärgade bryn igen!

Hos min frisör kostar Hennabryn 595 kr och Lash Lift kostar 490. Sedan tror jag de har någon slags kombinationsrabatt som jag inte riktigt har koll på tyvärr! Du kan se prislistan här.

Så, vad tycker jag? Hennabrynen – I love! Kommer helt klart fortsätta göra dem. Lash lift? Nja, alltså, mina fransar är kanske inte tillräckligt många och långa för att det ska ge riktig effekt, jag gillar dem men är inte såld. Jag funderar faktiskt på att testa en fransförlängning nästa gång! Men om man ”bara” vill ha en mer diskret look så absolut!

Vad tycker du? Är det något för dig?

PS. Helt icke-sponsrad post, om någon skulle undra.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Höns finns för att lära oss om döden

Igår släcktes två liv här på gården. Två helt nykläckta liv, bokstavligt talat. Två kycklingar, som knappt fötts, dog. Sedan jag skaffade höns för lite

Back to December

I december kom snön på riktigt och ingen var lyckligare än Luna. Jag vet ingen hund som älskar snön som hon gör! Mamma kom på