Let your freakflag fly!

Let your freakflag fly!

Jag fastnade hos Citronmuffin innan, där det har utbrytit en vild debatt om fenomenet som är modebloggar. Jag läser modebloggar, jag gillar mode, bloggarna inspirerar, det är kul. That's it. Det är inte allt, och det tror jag även de som skriver dessa bloggar håller med om, det är en rolig del av deras liv, inte en avgörande sådan.

Jag är så trött när folk hoppar på andra bara på grund av det de bloggar om. What's the big fucking deal? Det är väl det som är grejen med bloggar. Ett sätt att få uttrycka sitt intresse för någonting, vare sig det är bilmotorer, hästar, mode eller gem för den delen. Är du inte intresserad, vänd i dörren då för guds skull. Jag fattar inte hur folk orkar irritera sig och ägna så mycket energi åt saker och ting de säger sig inte ens bry sig om! (Just nu gör jag det själv, men bare with me.)

Jag bryr mig inte om du är 42 och älskar barbiedockor, eller 14 och tycker det är skitkul att virka! I say go for it! Let your freakflag fly! Så länge du är lycklig och inte skadar någon så who gives a shit?

Geez.. om jag skulle oroa mig hela dagarna för vad folk tyckte om min blogg så skulle jag inte ha tid att göra annat! Men den dagen jag inte längre skriver för mig själv, är dagen det är dags att lägga av.

UPDATE! Har nu läst lite mer hos Citronmuffinen och det är en riktigt cool brud. Jag håller inte alls med om allt hon skriver, men att kunna stå upp och säga exakt vad man tycker och ha så starka åsikter kräver is i magen. Engla rockar fett hon med, inspirationen flödar! 🙂

3 svar

 1. Oj, vilken debatt det blev där. Jag tycker att man ska få vara som man är. Om man har lite distans till det här med mode och modebloggar så skaffar man sig ett eget liv utanför bloggvärlden. Det verkar som att vissa tror att bara för att man bloggar om mode ENBART sitter och tänker på mode hela dagarna.

  Sedan tycker jag att det är tråkigt att unga tjejer är så utseendefixerade. Tyvärr så hjälper nog ”Ebba-bloggarna” till med det. Äsch, jag vet inte… Fast citronmuffin gör helt fel som hänger ut en person på det sättet. Typiskt tjejer.

 2. Jag håller med dig, Lindisen. Om man gillar mode och modebloggar så tycker jag man ska hålla på med det oavsett vad alla andra tjatar om.

  Själv har jag aaaaaldrig förr tyckt mode var kul, men på sista tiden har jag börjat surfa runt på olika modebloggar och tycker det är vansinnigt roligt.

  Sedan kan *jag* gnälla över hur vissa så slaviskt verkar följa modet, oavsett om det är fult eller inte och oavsett om de gillar kläder eller inte. Nu är det väl ofta så att om man inte gillar modet så lär man sig tycka om det för att det syns överallt. Ofta, inte alltid. Men det som jag kan tycka är fånigt är när folk inte vågar ha på sig sådant som de gillar för att det inte är modernt. Liksom …

  Men folk som gnäller över modebloggandet i sig. Skit i dem säger jag.

 3. Äsch… fattar inte att folk orkar bry sig. Alla har vi olika intressen, alla är vi olika. Bara för att jag inte är intresserad av mode så irriterar jag mig inte på de som ”mode-bloggar”. Alla har olika intressen, så är det. Jag läser de bloggar som jag är intresserad av. Sedan bara för att man är intresserad av smink, mode eller annat som anses ”ytligt” behöver man inte vara en ytlig människa för det.
  Blir så ledsen då tjejer ska dissa andra tjejer baserat på fördomar. Fördomar om mode-intresserade, fördomar om annat… Suck! Inse att vi alla är olika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Göteborgssnö

Det snöar i Göteborg! Jag har precis kommit tillbaka efter en supermysig AW med ett gäng InoS-medlemmar och så efter det tog jag och Leia

Jag flyttar hem

Jag sitter på ännu ett tåg och ser Sverige susa förbi utanför fönstret. Vi passerade precis metropolen Floby. Jag är på väg till Göteborg för

Vecka 30 | Höns och hjortron

Nu inleds sista veckan i Övik och jag har redan separationsångest. Jag är inte klar än!! Måndag ⇢ Veckan inleddes med caféjobb. Jag behövde lite miljöombyte

Clubhouse: vad, varför och hur?

Det är frågan på allas läppar just nu – vad är Clubhouse? Det nya sociala mediet har tagit Sverige med storm de senaste veckorna och