#lifvetsfest

#lifvetsfest

För en sisådär två veckor sedan fyllde min kära Sanna 30 år och i lördags var det dags för kalas! Således styrde jag stegen mot Le Mond, ett cykelcafé på söder, som Sanna abonnerat för kvällen. Det är fortfarande oklart om cyklandet hade någon koppling till födelsedagsbarnet eller inte. Men fint var det där i alla fall!

#lifvetsfest

Emma och födelsedagsbarnet!

#lifvetsfest

Alla de bästa personerna hade samlats, kvällen till ära. Till exempel de här!

#lifvetsfest

Och de här!

#lifvetsfest

Jag hängde mest med Sara som jag tydligen träffat flera gånger tidigare men aldrig kommer ihåg. Jag är en dålig person. Men nu ska jag banne mig minnas henne, nu har jag ju henne på bild OCH på Facebook!

#lifvetsfest

Sara <3

#lifvetsfest

#lifvetsfest

Lilla My höll ett vakande öga på kalaset.

#lifvetsfest

Och de här var kära och gölliga.

#lifvetsfest

Sanna hade en så smart grej att alla skulle lämna ett litet meddelande innan man gick hem i den här lådan. Jag skrev en liten rimmig dikt som jag också läste upp som en skål.

#lifvetsfest

Älskar gruppbilder. Älskar.

Jag tog en miljon härliga bilder på festen men alla orkar man inte scrolla igenom här så ni fick liksom ett urval. Resten finns här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Ser väl ungefär hur festligt ut som helst. Själv ligger man back på en utlovad 30-årsfest. Min egen alltså. Utlovad till kompisar med tema och allt. Och nu är jag 31. Men en dag kommer den! Abbonera cykel-café verkar vara en ypperlig idé.

  2. Grymma Sanna! Vilken skön kväll! Och så du vet att du inte är ensam – Jag hälsade på min bästa kompis bror (iofs låtsasbror men ändå) för tionde gången på ungefär 6 år med ett ”Hej, jag heter Katta”. Han bara ” Jag veeeet”. Tror jag är fläckvis ansiktsblind.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Status på taket

Hallå där! Nu var det ett tag sedan du fick en uppdatering kring hur det går med det där rackarns taket i vardagsrummet, så jag

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var

Vlog: Ladies on the Riviera!

Här kommer vloggen från Civezza och Ladies on the Riviera! Herregud vilken fantastisk vecka vi hade, jag har redan tittat på den här vloggen typ

Den senaste veckan

Hej kompis! Hur mår du denna måndag? Jag inser ju nu att det är en vecka sedan jag bloggade och det har verkligen bara sagt