Linda är nästan som Robbie. Nästan.

Linda är nästan som Robbie. Nästan.

Linda Bengtzing rockar! Damn vilken härlig brud! Hon uppträdde ikväll nere på Borås Stora Torg på vad som förmodligen var den varmaste sommartorsdagen hittills. Bäst var definitivt ”Kan du se” och ”Jag ljuger så bra” där hon fick publiken att sjunga med för full hals och hon blev så fnittrig och glad att hon utbrast ”Jag känner mig som Robbie Williams!”. Fler som gillar Robbie? 😉 Vet inte riktigt om vårt blygsamma torg kan mäta sig med Ullevi dock. Men det var lika fullproppat, så om man räknar på täckt cm2 så.. why not!

Innan konserten smög jag in på Bianco som på sommartorsdagarna har öppet till 21, som resten av centrum. Pillan jobbade och hade sin kille där, och den mörka kalufsen som kutade omkring inne på lagret såg skrämmande bekant ut. Det var ju Peter! Min försäkringskassakille-Peter! Peter som svär över hennes 500 par skor är samma Peter som betalar ut pengar så jag kan köpa skor! Världen är bra liten! De ska till Afrika och gifta sig på en strand nästa vecka. Jag är inte alls avundsjuk. Inte det minsta.

När man en kväll som denna, då hela Borås är ute på stan, och bebisar och bebismagar och nykära och gammalgifta springer om varandra, då är saknaden extra stor. Jag hade sådan enorm stor lust att ta tvåan hem till C och krama. När jag istället satt på ettan hem till mig så var det ont i hjärtat.

VV gick bra! 0.8 ner första veckan! Yey me! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man