Linda är nästan som Robbie. Nästan.

Linda är nästan som Robbie. Nästan.

Linda Bengtzing rockar! Damn vilken härlig brud! Hon uppträdde ikväll nere på Borås Stora Torg på vad som förmodligen var den varmaste sommartorsdagen hittills. Bäst var definitivt ”Kan du se” och ”Jag ljuger så bra” där hon fick publiken att sjunga med för full hals och hon blev så fnittrig och glad att hon utbrast ”Jag känner mig som Robbie Williams!”. Fler som gillar Robbie? 😉 Vet inte riktigt om vårt blygsamma torg kan mäta sig med Ullevi dock. Men det var lika fullproppat, så om man räknar på täckt cm2 så.. why not!

Innan konserten smög jag in på Bianco som på sommartorsdagarna har öppet till 21, som resten av centrum. Pillan jobbade och hade sin kille där, och den mörka kalufsen som kutade omkring inne på lagret såg skrämmande bekant ut. Det var ju Peter! Min försäkringskassakille-Peter! Peter som svär över hennes 500 par skor är samma Peter som betalar ut pengar så jag kan köpa skor! Världen är bra liten! De ska till Afrika och gifta sig på en strand nästa vecka. Jag är inte alls avundsjuk. Inte det minsta.

När man en kväll som denna, då hela Borås är ute på stan, och bebisar och bebismagar och nykära och gammalgifta springer om varandra, då är saknaden extra stor. Jag hade sådan enorm stor lust att ta tvåan hem till C och krama. När jag istället satt på ettan hem till mig så var det ont i hjärtat.

VV gick bra! 0.8 ner första veckan! Yey me! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Företagarkväll och jätterött hår?

Jag vet inte riktigt vad som pågår med mitt hår just nu. När jag var hos min frisör i oktober så blekte jag håret och

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag

81. Hur blir du en influencer?

Så du vill bli influencer? Vad kul! Det är ju världens roligaste yrke (tycker jag) där du får blanda alla dina kompetenser och egenskaper. Att du dessutom får möjligheten och friheten att själv bestämma över din tid – det är bara en stor bonus!En sa…

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!