Veckan med Comme-Ci!

Alltså, vad hände egentligen i natt? Klev upp, tittade ut och helt plötsligt är det helt VITT ute? Förvirringen inför påklädnadsmomentet var total.

Det händer mycket nu. Jag ska ju starta webbshop på Commeci.se, som ni vet, och den senaste veckan har handlat en himla massa om det. Här får ni se en liten smygtitt.

Photo-2014-03-12-14-03-31-(1)

I onsdags sken solen och det var tokvarmt och jag och Li åt lunch i solen och pratade smycken och solisar och annat göttigt. Hon har på sig ett par Moschino-bågar som kommer finnas i shoppen. Snajsigt va? De passar väldigt bra till tokglada miner.

Photo-2014-03-12-17-04-18

Sedan drack jag kaffe med Carla och hon ska plåta lite streetstyle för sajten. Ni förstår, det blir ju inte bara shop, det blir ju en massa annat godis med, som bloggar och intervjuer och sånt härligt.

Photo-2014-03-13-10-07-27

I torsdags träffade jag Sarah som är agent för Vivienne Westwood och Moschino och vi tittade på kollektionen och bestämde vilka bågar jag ska sälja på sajten. Bland annat de här bad ass-brillorna. Meow! Comme-Ci kommer bli ensam i Sverige om att sälja de här två solmärkena på nätet. Så spännande!

Photo-2014-03-13-10-17-31

Och de här. Jag är vansinneskär i färgen.

Photo-2014-03-17-17-13-07

Och så i fredags blev det klart att jag också ska sälja märket The Jewelry på Comme-Ci. Det gör mig så ruggigt glad för jag älskar verkligen deras fina smycken.

Om några veckor så kör vi. Och innan dess tycker jag att ni ska följa Comme-Ci på Instagram och Facebook och signa upp för nyhetsbrevet. Se så! Puss!

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 16/100 – Inlägg 27/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

    1. Men toppen! Då vet du vem du ska hojta på om du vill låna till plåtningar – jag kör deras PR med! Ska vi kanske ses någon dag så får jag visa bågar för dig med? 🙂

  1. Åh wow – de där rosa glajorna skulle lätt kunna hamna på min högsta önskelista inför min födelsedag. Om jag bara hade passat i den typens bågar då. Det gör jag ju säkert inte, men så snygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min favoritklänning alla kategorier!

Ni vet hur man säger att ”hittar du ett plagg du älskar, köp det i alla färger”?

Så känner jag för den här klänningen. 

Och jag har en faslig tur för den FINNS i en massa olika varianter.

Att stå i studio

Nån vecka eller två innan jul så ställde jag mig framför kameran i en studio för första gången på evigheter. Sist var förmodligen när jag

Tomater, Skuleskogen och snö

För ungefär ett halvår sedan skaffade jag appen Avanza och började utforska det här med att investera/spara i aktier och fonder. Detta har jag helt