Lite tid mycket verkstad

Lite tid mycket verkstad

Just nu är det mycket som pågår inne i denna blonda skalle. Planering, drömmar och faktiska handlingar ska alla trängas där inne och det är inte alltid helt lätt att prioritera vad som ska komma först och vad man kanske kan vänta lite med.

Jag har kommit in på en webbredaktör-utbildning som jag ska läsa på distans under året. Den är på 50% så jag kommer att jobba samtidigt. 100% jobb plus 50% studier är nog likamed inte så vidare mycket liv. Vilket i och för sig är likamed lite mer cash i plånboken.

Det här med distansstudier kan vara en något rörig historia. Jag har inte fått något välkomstbrev från utbildningen, bara ett brev med lösenord till studentportalen. Där inne kan jag inte registrera mig på kurser, det finns ingen information om när kursen börjar och inget schema. Någonstans läste jag att terminen börjar den 18:e, alltså på måndag, så jag börjar bli en aning stressad.

Jag har i alla fall en kurslitteraturlista. Som är lång som bibeln. Halleluja.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravidfotografering med syrran

Idag fyller min älskade lilla systerson Vilmer 3 veckor och det tycker jag vi firar genom att titta på några bilder jag tog på syrran

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

112. Jobba datadrivet för att växa på Instagram med Sara Öhman

Sara Öhman jobbar som konsult och utbildare inom digital marknadsföring och growth hacking och har tidigare varit med i We Are Influencers och pratat om hur man kan använda Facebookannonsering som influencer (avsnitt 83).I det här avsnittet gräver v…

Magasin Giveälvdal

Mitt första tidningsomslag!

När jag skrev mitt inlägg om 2021 härom dagen glömde jag ju en rätt stor grej som hände 2021. Mitt första tidningsomslag! TA-DA! Jag har