Livad fredagkväll

Livad fredagkväll

Lena har introducerat mig för ännu mer bubblor. Hon är djävulens utsände. Nu är det Bubble Shooter som får min odelade uppmärksamhet. Rekordet för tillfället ligger på ca 42000 poäng. Beat that!

Livad fredagkväll, eller hur? Det går inte att göra annat i den här värmen. Om jag överhuvudtaget rör på mig från soffan så rinner svetten. Så det här får duga.

Nu ska jag snart bädda upp soffan och lägga mig och läsa Marian Keyes. Jag börjar bli fruktansvärt less på soffan kan jag meddela. Jag saknar min säng. Och långemannen i den. *suck*. Ligga på hans arm, dra fingrarna genom de krulliga hårstråna på hans bröst och sniffa honom på halsen. Fan. Jag får inte tänka på det så ofta. Då deppar jag ihop.

7 svar

  1. Det finns väl inget som gör så ont som hjärtesorg? Jag och sambon funderar över om vi ska fortsätta att vara tillsammans eller inte efter att han här i veckan kläckte ur sig att han inte tror att han vill ha barn någonsin i sitt liv. Det vill ju jag! Vi är båda ledsna och vet inte vad vi ska hitta på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Renoverar mitt sovrum!

Hej och välkommen till mitt nyrenoverade sovrum! Häng på från utriven garderob till ny tapet och ny platsbyggd klädplats. Nu åker vi!

OOTD: Mermaid

Klänning – Lindex | Location – Oneglia, Italien Tjenamors! Idag är det fredag och jag varit i Övik i precis drygt en vecka. Eller Övik

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!